Logotyp för Borås Stad
Bäckängsgymnasiets logotyp, till gymnasiets förstasida
Logotyp för Borås Stad
Bäckängsgymnasiets logotyp, till gymnasiets förstasida
Bäckängsgymnasiets logotyp, till gymnasiets förstasida
Borås Stads logotyp, till startsidan

Välja Bäckäng?

Du som går i årskurs 9 och funderar på gymnasievalet, kan besöka gymnasievalsjuharad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Bäckängsgymnasiet på borasgymnasier.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där kan du också se Bäckängs utbildningar.

Bäckängsgymnasiet på film

Titta på våra filmer som beskriver skolan, programmen och hur det är att gå på Bäckäng. Se filmerna på vår Youtube-kanal! Länk till annan webbplats.

Vilka IV-kurser finns på Bäckäng?

I kursutbudet på Bäckängsgymnasiet finns det kurser inom områdena estetiska kurser, idrott och hälsa, samhällsvetenskap och ekonomi, matematik och naturvetenskap, svenska och övriga språk.

Antagningsstatistik för vår skola

Statistik hittar du på gymnasievalsjuharad.se Länk till annan webbplats.

Observera att det inte betyder att det kommer bli likadant under nästa läsår! Det här ger bara en bild av hur antagningspoängen sett ut tidigare läsår.

Medeltal är enbart ett riktvärde och kan inte jämföras från år till år. Antal sökande och deras betyg i förhållande till antal platser ger medeltalet.

Betygsvärdet räknas fram genom att man lägger ihop värdet av de 16 bästa betygen, 17 om du har ett betyg i ett modernt språk (franska, tyska, spanska).

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Välja Bäckäng?

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol