Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Fältgruppens chatt

Chatten är till för Borås stads barn och ungdomar och deras föräldrar. Vår förhoppning är att du som chattar ska få råd och stöd samt tips om vart du kan vända dig. Inga bekymmer är för stora eller små. Du som chattar är helt anonym och den du chattar med har tystnadsplikt.

Öppetider

Chatten har öppet

Måndag 13-16
Tisdag 13-20
Onsdag 13-16
Torsdag 13-20

Samt i mån av tid under fredagar och lördagar.

Chatten kan ha stängt röda dagar. Alla öppettider aviseras i våra sociala medier
Instagram: faltgruppenboras
Snapchat: faltgruppboras
Facebook: faltgruppeniboras

Övrig tid kan du alltid skicka e-post till faltgruppen@boras.se

Detta kan vara bra att veta när du chattar med oss

Chatten är en del av socialtjänsten i Borås stad och fältgruppen. Vi som arbetar inom socialtjänsten har tystnadsplikt. Det innebär att när du chattar med oss berättar vi inte för någon annan om det. Det finns situationer när vi måste bryta tystnadsplikten. Det kan exempelvis vara när vi misstänker att ett barn eller ungdom under 18 år far illa.

När chatten är avslutad sparas den en tid och därefter raderas den. Om du under den tiden vill läsa din chatt måste vi vara säkra på att du är samma person som vi chattade med. Det kan vara svårt att avgöra eftersom chatten är anonym. Om någon vill läsa en chattkonversation görs först en kontroll så att inga känsliga eller personliga uppgifter lämnas ut.

Chatten är kopplad till google translate och översätter i realtid. The chat is connected to google translate, and will be translated for you in real time.

Om du inte talar svenska/If you don't speak Swedish

Chatten är kopplad till google translate och översätter i realtid. The chat is connected to google translate, and will be translated for you in realtime.

Chatta med oss

p

Kontakt

Senast uppdaterad: 2020-04-27 13.34

Uppdaterad av:

Dela sidan: Fältgruppens chatt

g q n C

p

Kontakt