Meny

Meny

Fältgruppens chatt

Chatten är till för Borås stads barn och ungdomar och deras föräldrar. Vår förhoppning är att du som chattar ska få råd och stöd samt tips om vart du kan vända dig. Inga bekymmer är för stora eller små. Du som chattar är helt anonym och den du chattar med har tystnadsplikt.

Chatten hittar du längst ner till höger på denna sida.

Chattens öppettider

Måndag 14.00-16.00
Tisdag     18.00-20.00
Torsdag  18.00-20.00

Chatten öppnas på fredag och lördag-kvällar i mån av möjlighet.
Kika in på Fältgruppens facebook och instagram (länkar) för mer information om när Chatten är öppen.

Övrig tid kan du alltid skicka e-post till faltgruppen@boras.se

Detta kan vara bra att veta när du chattar med oss

Chatten är en del av socialtjänsten i Borås stad och fältgruppen. Vi som arbetar inom socialtjänsten har tystnadsplikt. Det innebär att när du chattar med oss berättar vi inte för någon annan om det. Det finns situationer när vi måste bryta tystnadsplikten. Det kan exempelvis vara när vi misstänker att ett barn eller ungdom under 18 år far illa. Om du är i en nödsituation kan det innebära att vi kontaktar larmcentralen 112 och ger dem information om din ip-adress för att du ska kunna få hjälp. Om vi får information om grövre brott som kan ge mer än ett års fängelse kan vi göra en polisanmälan.

När chatten är avslutad sparas den i 24 månader och därefter raderas den. Om du under den tiden vill läsa din chatt måste vi vara säkra på att du är samma person som vi chattade med. Det kan vara svårt att avgöra eftersom chatten är anonym. Om någon vill läsa en chattkonversation görs först en kontroll så att inga känsliga eller personliga uppgifter lämnas ut.

Om du inte talar svenska/If you don't speak Swedish

Chatten är kopplad till google translate och översätter i realtid. The chat is connected to google translate, and will be translated for you in realtime.

Chatta med oss

p

Kontakt

Senast uppdaterad: 2019-02-26 12.51

Uppdaterad av:

Dela sidan: Fältgruppens chatt

g q n C

p

Kontakt