Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Ungdomsmottagningen

Ungdomsmottagningen är till för dig som ännu inte fyllt 25 år. Barnmorska och kurator finns på mottagningen. Ibland kan man också få hjälp att träffa läkare, gynekolog eller psykolog.

Det här kan du få hjälp med

Personalen kan hjälpa och stödja dig såväl när det gäller kroppsliga saker som frågor som rör ditt liv. Du kanske vill prata om relationer, din framtid eller sex. De flesta problem man kan ha som ung kan du fråga om. Du kan även testa dig för könssjukdomar. Graviditetstest finns också på mottagningen.

Vill du kontakta ungdomsmottagningen finns alla kontaktuppgifter och mer information på Borås undomsmottagnings webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

UMO - din ungdomsmottagning på nätet

Det finns också en nationell ungdomsmottagning på nätet: umo.selänk till annan webbplats. UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan man hitta svar på sina frågor om sex, hälsa och relationer.

Synpunkter och klagomål

Du kan alltid lämna synpunkter och klagomål på våra tjänster och verksamheter. Det kan du göra direkt på boras.se, via brev eller genom att prata med personal i den verksamhet det gäller. Du kan lämna din synpunkt anonymt.

Lämna din synpunkt

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast uppdaterad: 2019-12-09 08.18

Uppdaterad av:

Dela sidan: Ungdomsmottagningen

g q n C