Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fagerhultsvägen 1

Fagerhultsvägen 1 är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Viskafors strax utanför Borås. Här bor du i ett mindre område med villor, seniorlägenheter och med fin natur i närområdet.

Fagerhultsvägen 1

Boendemiljö inomhus

Fagerhultsvägen 1 är ett vård- och omsorgsboende för personer med somatiskt omvårdnadsbehov. Boendet består av 26 lägenheter som är fördelade på två våningar. Alla lägenheter har ett litet pentry och flera har egen uteplats som är omgiven av lummig grönska. På första våningen finns ett stort gemensamhetsutrymme samt två mindre kök som används vid bakning och andra gemensamma aktiviteter. Fagerhultsvägen har även en restaurang som är öppen för allmänheten.

Resturang Fagersro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Boendemiljö utomhus och omgivning

Utanför Fagerhultsvägen 1 finns en stor uteplats där vi arrangerar gemensamma aktiviteter så som grillkvällar och fikastunder. Runt huset har vi en asfalterad gångväg och i anslutning till denna finns en stor fin fontän, möjlighet att komma ut på promenader i närmiljön finns året om.

Exempel på hur en lägenhet ser ut och hur miljön är i de allmänna utrymmena samt utanför Fagerhultsvägen 1.

Utbud i boendet

Fagerhultsvägen 1 erbjuder mini-spa, fotvård och frisör vid behov. Vi håller i sittgymnastik, högläsning, speldagar (t.ex. bowling, yatzy, pussel), bakning, bingo med mera. Aktiviteterna ordnas efter önskemål och behov. Svenska kyrkan är på plats varannan vecka och erbjuder andakter med sång och kyrkkaffe.

Vad finns i närområdet

I Viskafors finns både matbutiker och blomsteraffärer. Utanför boendet har vi en parkering som kan användas av besökare och i närheten av boendet finns busshållplats.

Enhetschef och samordnare

Tanja Jylhä, enhetschef
E-post: tanja.jylha@boras.se
Telefon: 033-35 78 35

Fatemeh Hassani, samordnare
E-post: fatemeh.hassani@boras.se
Telefon: 0738-61 53 90

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Fagerhultsvägen 1

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender