Meny

Meny

Kapplandsgatan 8

Attendo Kapplandsgatans vård- och omsorgsboende ligger i stadsdelen Hässleholmen i Borås. Här bor du intill Fjärdingsskolan och hyreshus.

Våglängdsgatan 153

Boendemiljö inomhus

Attendo Kapplandsgatan 8 har 72 lägenheter fördelade på tre våningar i två hus. 36 lägenheter är till för personer med demens och 36 för personer med somatiska besvär. Lägenheterna är 28-40 kvadratmeter och har badrum, vardagsrum med sovdel, hall och kök.

På varje våning finns gemensamma utrymmen som matsal och sällskapsrum och stor balkong.

Boendemiljö utomhus och omgivning

Attendo Kapplandsgatan 8 har en fin inhägnad trädgård med stort altan med tak samt damm med fiskar och promenadstig runt dammen.

Utbud i boendet

Attendo Kapplandsgatans vård- och omsorgsboende erbjuder fotvård och frisör vid behov, sittgymnastik, högläsning, allsång och bingo och blandad musikunderhållning enligt aktivitetsbladet som planeras månadsvis. Svenska kyrkan är på plats varannan vecka och erbjuder andakter med sång och kyrkkaffe.

Vad finns i närområdet?

Nära Kapplandsgatan 8 finns ett antal butiker som till exempel servicebutik, blomsteraffär och andra vård- och omsorgsboende med möjlighet till restaurangbesök hos dem. I anslutning till boendet finns busshållplatser där busslinjer tar dig till Borås centrum.

Senast ändrad: 2018-10-26 13.30

Ändrad av:

Dela sidan: Kapplandsgatan 8

g q n C