Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nya Kyrkvägen 7

Nya Kyrkvägen 7 är ett vård- och omsorgsboende som ligger centralt i Fristad. Nya Kyrkvägen 7 är ett boende för personer med demensdiagnos.

Nya Kyrkvägen 7

Boendemiljö inomhus

Nya Kyrkvägen 7 har 20 lägenheter fördelade på två våningsplan med fina gemensamma matplatser, sällskapsrum och uteplatser. Lägenheterna är utformade som ett större rum som är 35 kvadratmeter med pentry, toalett och fransk balkong.

Måltider serveras enligt önskemål i den gemensamma matsalen eller i den egna lägenheten. Läs mer om resturang Skogslid. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boendemiljö utomhus och omgivning

Nya Kyrkvägen 7 har en gemensam uteplats med trädgård. På andra våning finns en stor rymlig balkong med möjlighet för alla hyresgäster att sitta ute och äta gemensamma måltider med utsikt över trädskog.

Exempel på hur en lägenhet ser ut och hur miljön är i de allmänna utrymmena samt utanför Nya Kyrkvägen 7.

Utbud i boendet

Nya Kyrkvägen 7 erbjuder olika aktiviteter varje dag, till exempel sittgymnastik, gym, högläsning, allsång, bingo, våffelkaffe och mycket mera. Svenska kyrkan är på plats varje vecka och erbjuder andakter med musik. Fristads bibliotek ligger i närliggande byggnad som gör att det finns möjlighet att besöka biblioteket under deras öppettider. Fotvård och frisör besöker Nya Kyrkvägen 7 vid önskemål.

Vad finns i närområdet?

Nära Nya Kyrkvägen 7 finns ett antal butiker som till exempel matbutik, blomsteraffär och restauranger. Vårdcentral, apotek och tandläkare finns i nära anslutning.

Enhetschef och samordnare

Anna Johansson Thunebro, enhetschef
E-post: anna.johansson.thunebro@boras.se
Telefon: 033-35 87 88

Nina Gustafsson, samordnare
E-post: nina.gustafsson@boras.se
Telefon: 033-35 82 43

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Nya Kyrkvägen 7

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender