Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp
Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Sanderökroken 2

Sanderökroken 2 är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Sandared strax utanför Borås i riktning mot Göteborg. Du kommer att bo i ett område med både villor och hyreshus.

Våglängdsgatan 153

Boendemiljö inomhus

Sanderökroken 2 har 24 lägenheter på ett plan. Lägenheterna består av ett rum och pentry. Badrummet är handikappanpassat och utrustat med egen tvättmaskin/torktumlare. Det finns flera gemensamma utrymmen som matsal och sällskapsrum med TV.

Boendemiljö utomhus och omgivning

Sanderökroken har nära till naturen och Viaredssjön. Det finns en fin pergola utanför boendet och en liten porlande damm. Det finns också två uteplatser.

Utbud i boendet

Sanderökrokens vård- och omsorgsboende erbjuder mini-spa på avdelningens Salong Solvändan, fotvård och frisör kan bokas vid behov. Andra aktiviteter ordnas av på boendet utifrån önskemål och behov. Svenska kyrkan är på plats varje vecka, varannan gång uppe på avdelningen och varannan i Mötesplatsens lokaler och erbjuder andakt med sång och kyrkkaffe. Under sommaren ordnar Röda korset promenader en gång i månaden.

Vad finns i närområdet?

Nära Sanderökroken 2 finns servicebutik (ICA), blomsteraffär och restauranger. Restaurang Sanderöd ligger i anslutning till boendet. Nära boendet finns busshållplatser där busslinjer tar dig till både Borås centrum och Bollebygd. Läs mer om restaurang Sanderöd.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2020-06-02 11.09

Ändrad av:

Dela sidan: Sanderökroken 2

g q n C