Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Sanderökroken 1

Sanderökroken 1 är ett vård- och omsorgsboende med inriktning demens. Boendet ligger i Sandared strax utanför Borås i riktning mot Göteborg. Här bor du i ett område med både villor, hyreshus och närhet till natur.

Exteriörbild från Sanderökroken 1

Boendemiljö inomhus

Sanderökroken 1 har 16 lägenheter på ett plan. I varje lägenhet finns toalett med dusch, telefon och TV-uttag. Varje lägenhet är möblerat med säng, madrass, klädskåp och badrumsskåp. Vi delar gemensamma utrymmen så som matsal och vardagsrum med gemensam TV. Varje lägenhet har även tillgång till eget förråd på nedre plan.

Boendemiljö utomhus och omgivning

Sanderökroken 1 har en trevlig uteplats som används flitigt, tidig vår som sommar och även sen höst. Boendet har nära till skog och natur. I nära anslutning till boendet finns en fin pergola med en liten porlande damm.

Exempel på hur en lägenhet ser ut och hur miljön är i de allmänna utrymmena samt utanför Sanderökroken 1.

Utbud i boendet

Vi hoppas att du ska trivas tillsammans med våra två vita huskatter Bosse och Lennart. Det är ett uppskattat inslag i boendets miljö. Tandvård, fotvård och frisör kan bokas vid behov. Aktiviteter anordnas dagligen utifrån önskemål och behov. Svenska kyrkan besöker avdelningen regelbundet för andakt för dem som vill. Under sommaren ordnar Röda korset med promenader en gång i månaden.

Vad finns i närområdet?

Nära Sanderökroken 1 finns servicebutik (ICA), blomsteraffär och restauranger. Restaurang Sanderöd ligger i nära anslutning till boendet. Busshållplats finns i anslutning till besöksparkeringen, där busslinjer tar dig till både Borås centrum och Bollebygd.

Restaurang Sanderöd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Enhetschef

Rebecka Plado, enhetschef
E-post: rebecka.plado@boras.se
Telefon: 033-35 88 54

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Sanderökroken 1

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender