Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Dalsjövägen 25

Dalsjövägen 25 är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Dalsjöfors. Här bor du i ett område med både villor och hyreshus samt trygghetslägenheter. På Dalsjövägen 25 finns möjlighet för par att bo tillsammans.

Våglängdsgatan 153

Boendemiljö inomhus

Dalsjövägen 25 har 70 lägenheter fördelade på tre våningar. 40 är till för personer med demenssjukdom. Lägenheterna är 37-63 kvadratmeter och har sovrum och vardagsrum alternativt ett rum, badrum, hall och trinettkök. Flera lägenheter har balkong.

På varje våning finns gemensamma utrymmen som matsal och sällskapsrum.

Boendemiljö utomhus och omgivning

Dalsjövägen 25 har en inhägnad trädgård samt promenadstig och uteplats. Varje våning har egen uteplats eller balkong.

Utbud i boendet

På Dalsjövägen 25 finns tillgång till fotvård och frisör. På avdelningarna erbjuds gruppaktiviteter och individuella aktiviteter efter behov och önskemål. Svenska kyrkan är på plats varje vecka och erbjuder andakter med sång.

På Dalsjövägen 25 finns en restaurang som även är öppen för allmänheten. Läs mer om resturang Dalhemslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad finns i närområdet?

Nära Dalsjövägen 25 i Dalsjöfors centrum finns ett antal butiker som till exempel livsmedelsbutik, blomsteraffär, klädaffär och restauranger. I anslutning till boendet finns busshållplats där busslinjer tar dig till Borås. På gångavstånd till boendet finns vårdcentral och apotek.

Senast ändrad: 2019-10-11 10.37

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjövägen 25

g q n C