Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Dalsjövägen 25

Dalsjövägen 25 är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Dalsjöfors. Här bor du i ett område med både villor och hyreshus samt trygghetslägenheter. På Dalsjövägen 25 finns möjlighet för par att bo tillsammans.

Dalsjövägen 25

Boendemiljö inomhus

Dalsjövägen 25 har 70 lägenheter fördelade på tre våningar. 40 är till för personer med demenssjukdom. Lägenheterna är 37-63 kvadratmeter och har sovrum och vardagsrum alternativt ett rum, badrum, hall och trinettkök. Flera lägenheter har balkong.

På varje våning finns gemensamma utrymmen som matsal och sällskapsrum.

Boendemiljö utomhus och omgivning

Dalsjövägen 25 har en inhägnad trädgård samt promenadstig och uteplats. Varje våning har egen uteplats eller balkong.

Exempel på hur en lägenhet ser ut och hur miljön är i de allmänna utrymmena samt utanför Dalsjövägen 25.

Utbud i boendet

På Dalsjövägen 25 finns tillgång till fotvård och frisör. På avdelningarna erbjuds gruppaktiviteter och individuella aktiviteter efter behov och önskemål. Svenska kyrkan är på plats varje vecka och erbjuder andakter med sång.

På Dalsjövägen 25 finns en restaurang som även är öppen för allmänheten. Läs mer om resturang Dalhems Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vad finns i närområdet?

Nära Dalsjövägen 25 i Dalsjöfors centrum finns ett antal butiker som till exempel livsmedelsbutik, blomsteraffär, klädaffär och restauranger. I anslutning till boendet finns busshållplats där busslinjer tar dig till Borås. På gångavstånd till boendet finns vårdcentral och apotek.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjövägen 25

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Gruppbild med representanter från Vracar

  Tillgänglighet i fokus under studiebesök från Serbien

  Publicerad

  Under vecka 39 har representanter från Vračar varit på studiebesök i Borås. Borås Stad och den serbiska kommundelen Vračar har ett så kallat kommunalt partnersk...
 • Anna Dunér från Göteborgs universitet och Angela Bångsbo från Högskolan i Borås är forskare i projektet med samtalsmattor i äldreomsorgen.

  Samtalsmattor testas i fullskalig studie

  Publicerad

  Vid demenssjukdom kan det vara svårt att fatta egna beslut. Äldreomsorgen i Borås, Marks och Tranemo kommuner deltar i ett forskningsprojekt som drivs av Högsko...
 • Ikoner i form av coronavirus på en rosafärgad bakgrund.

  Förnya ditt skydd mot covid-19

  Publicerad

  Du som är 65 år och äldre, eller minst 18 år och tillhör en riskgrupp, rekommenderas nu att ta en påfyllnadsdos mot covid-19. Även du som är 18 till 64 år och v...
Ikon: Kalender

Kalender