Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Gamla Kyrkvägen 6

Gamla Kyrkvägen 6 är ett vård- och omsorgsboende som ligger centralt i Fristad. Gamla Kyrkvägen 6 är ett somatiskt boende där det finns möjlighet för par att bo tillsammans.

Gamla Kyrkvägen 6

Boendemiljö inomhus

Gamla Kyrkvägen 6 har 34 marklägenheter. 29 stycken utav lägenheterna är mellan 43-44,5 kvadratmeter stora och har hall, badrum, kök och ett kombinerat sovrum/vardagsrum. 5 stycken utav lägenheterna är 65 kvadratmeter stora och har hall, badrum, kök, sovrum och vardagsrum. Alla lägenheterna har en egen uteplats.

Det finns en gemensam restaurang där du kan välja att inta alla dina måltider. Det finns möjlighet för gäster som inte bor på Gamla kyrkvägen 6 att köpa lunch varje dag. Läs mer om restaurang Skogslid. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boendemiljö utomhus och omgivning

På Gamla Kyrkvägen 6 har varje lägenhet en fin uteplats. Restaurangen har en fin uteservering med en vattenfontän som centrum.

Exempel på hur en lägenhet ser ut och hur miljön är i de allmänna utrymmena samt utanför Gamla Kyrkvägen 6.

Utbud i boendet

Gamla Kyrkvägen 6 erbjuder olika aktiviteter varje dag, till exempel sittgymnastik, gym, högläsning, allsång, bingo, våffelcafé och mycket mera. Svenska kyrkan är på plats varje vecka och erbjuder andakter med musik. Fristads bibliotek ligger i anslutning till Gamla Kyrkvägen 6, som gör att det finns möjlighet att besöka biblioteket under deras öppettider. Fotvård och frisör besöker Gamla Kyrkvägen 6 vid önskemål.

Vad finns i närområdet?

Nära Gamla Kyrkvägen 6 finns ett antal butiker som till exempel matbutik, blomsteraffär och restauranger. Vårdcentral, apotek och tandläkare finns i nära anslutning.

Enhetschef och samordnare

Helene Krans, enhetschef
E-post: helene2.krans@boras.se
Telefon: 033-35 87 90

Nina Gustafsson, samordnare
E-post: nina.gustafsson@boras.se
Telefon: 033-35 82 43

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Gamla Kyrkvägen 6

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender