Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Daltorpskolan

Daltorpskolans framsida

Daltorpskolan består av två skolenheter på två olika platser i Borås.

Daltorpskolan F-6

Daltorpskolan F-6 ligger naturskönt i helt nya lokaler på Gässlösa. I årskurserna F-6 går cirka 210 elever och här jobbar 25 personer. Till F-6 hör även fritidshemmen Junibacken och Sunnanängen, där eleverna vistas utanför skoltiden från förskoleklass och upp till årskurs 6. 

Daltorpskolan F-6 har flyttat!

Nu har vi startat upp Daltorpskolan F-6 i en helt ny paviljongskola på Gässlösa. Elever och personal är på plats och gör sig hemmastadda i ljusa och fina klassrum. Vi har idrottssal, bibliotek, musiksal och slöjdsalar. Skolan ligger vackert omgiven av naturen.

Vill du veta mer om Daltorpskolan F-6? Välkommen att kontakta rektor Christina Asp Olsén, telefon: 0768-88 38 37.
Besöksadress: Gässlösavägen 52 i Boråslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Daltorpskolan 7-9

Daltorpskolan 7-9 är en modern skola med arbetsmiljövänliga lokaler som ligger centralt i Borås. I årskurs 7-9 går cirka 510 elever och här jobbar cirka 50 lärare.

Våra profiler erbjuder många möjligheter

På Daltorpskolan 7-9 läser alla elever i årskurs 7-9 ett profilämne under ett tillfälle i veckan. Du kan här fördjupa dig lite extra inom några olika ämnen. Läs mer om Daltorpskolans profiler.

Samarbete mellan hem och skola

Skolan värnar om det goda samarbetet med hemmet och därför finns ett skolråd med representanter för elever, föräldrar, lärare och skolledning. Skolans mål är att bedriva undervisning av god kvalitet och att eleverna ska nå kunskapsmålen för att kunna studera vidare.

Varmt välkommen till oss!

Senast ändrad: 2019-11-07 18.33

Uppdaterad av:

Dela sidan: Daltorpskolan

g q n C

p

Kontakt