Meny

Meny

Gånghesterskolan

Kunskap, kultur och kamratskap
Gånghesterskolan är centralt belägen i samhället, i en lugn och vacker miljö, nära naturen. Skolan omfattar år F-6 med 185 elever samt en integrerad fritidshemsavdelning med cirka 80 barn.

Gånghesterskolan

Gånghesterskolan byggs för närvarande om och verksamheten bedrivs i ersättningslokaler fram till årsskiftet 2018/2019.

Den nya Gånghesterskolan kommer att kunna ta emot 380 elever i moderna och ändamålsenliga lokaler, stor vikt har under projekteringsarbetet lagts på att skapa miljöer där alla elever skall kunna känna trygghet.

Elever i förskoleklass och årskurs 1 och 2 kommer under byggtiden få sin undervisning i SMU-gården och en intillliggande paviljong i Gånghester. Där har också fritids sina lokaler.
Elever i åk 3-6 kommer att bussas till tidigare Tullengymnasiets lokaler vid Tullatorget.
Följ bygget av den nya skolan! Ta del av ritningar och information om hur bygget fortskriderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Gånghesterskolan har vi engagerad och kompetent personal, tillsammans cirka 25 personer, som arbetar i den goda anda som finns på skolan.

Kulturella satsningar som författar-, bio-, teater-, musei- och biblioteksbesök är viktiga för oss. Andra återkommande evenemang är till exempel talanguppträdandet Stars, vårfirande, friluftsdagar och allaktivitetsdagar som kamratdagen, FN-dagsfirande och luciafirande.

Senast ändrad: 2018-11-08 20.04

Uppdaterad av:

Dela sidan: Gånghesterskolan

g q n C

p

Kontakt