Meny

Meny

Hestra Midgårdskolan

Tillsammans utbildar vi världsmedborgare!
- Vi ger möjligheterna att välja sitt liv

Vi är en mångkulturell skola där flera av våra elever har annan bakgrund än svensk. Denna mångfald berikar vår verksamhet och personalen på skolan har god erfarenhet att arbeta med barn från olika länder samt med olika bakgrunder.

Hestra Midgårdskolan

Hestra Midgårdskolan ligger i stadsdelen Hestra i utkanten av Borås. Skolan ligger i en byggnad som också innefattar fritidsgård, äldreomsorg, skolbibliotek, restaurang samt en idrottshall. På våra sidor hittar du information om bland annat läsårstider, matsedel och kontaktuppgifter till personal.

 

Facebook

Sen en tid tillbaka har vi en Facebooksida, där vi visar lite av varje från skolan. Du glömmer väl inte att gå in och gilla den? Sök efter Hestra Midgårdskolan, Borås Stad

Hestra Midgård 25 år

Fredagen den 30 november firade Hestra Midgård 25 år. Rektorn Christina Asp Olsén körde igång kalaset och lämnade sedan över ordet till den första rektorn på skolan, Ann-Christine Johansson. Hon berättade om hur det var på skolan då hon var rektor. Elever, personal och inbjudna bjöds sedan på 25 meter tårta som Träffpunkt Simonsland och stiftelsen Curamus bjöd på.

25 meter tårta

Foto från verksamheten

Elever samarbetar med ett labyrintspel

 Samarbete på hög nivå. Elever som samarbetar kring ett labyrintspel.

Utvecklingsdag

Personalgruppen samlad under en utvecklingsdag på Viskadalens folkhögskola.

Hela personalen samlad

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-01-10 17.17

Uppdaterad av:

Dela sidan: Hestra Midgårdskolan

g q n C

p

Kontakt