Meny

Meny

Hestra Midgårdskolan

Glädje, trygghet och omtanke
Vi är en mångkulturell skola där 28 procent av våra elever har annan bakgrund än svensk. Denna mångfald berikar vår verksamhet. Personalen på skolan har god erfarenhet att arbeta med barn från olika länder och med olika bakgrunder.

Hestra Midgårdskolan

Hestra Midgårdskolan ligger i stadsdelen Hestra i utkanten av Borås. Skolan ligger i en byggnad som också innefattar fritidsgård, äldreomsorg med serviceboenden och gruppboenden, skolbibliotek, restaurang samt en idrottshall. På våra sidor hittar du information om bland annat läsårstider, matsedel och kontaktuppgifter till personal.


Sportlovet

På sportlovet är fritids öppet med ordinarie personal. Blankett om ditt barn ska ha fritids under lovet ska var inne senast 26 januari.

Föräldramöte 22 januari

Föräldramötet 4 december flyttas fram av olika skäl till måndagen den 22 januari 2018. Då möter ni elevhälsoteamet och rektor. Förskoleklass - åk 2 är välkomna kl 17 - 17.45 och åk 3 - 6 kl 18 - 18.45. Innehållet för kvällen är: Hur vi gör undervisningen tillgänglig för alla våra elever

Under kvällen finns också möjlighet att få hjälp med skolans digitala system som t. ex. Ping Pong och Dexter för de som önskar. Det kommer en inbjudan i januari där ni meddelar oss om ni inte kommer delta.

 

Månadsbrev

 

p

Kontakt

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-09 10.24
Senast ändrad: 2018-01-19 13.49

Dela sidan: Hestra Midgårdskolan

g q n C

Barnens bästa
På Hestra Midgård arbetar vi målmedvetet för barnens bästa. Läs mer om det här.

Stimulans
Verksamheten utförs i en miljö där alla stimuleras att ta ett personligt ansvar och får möjlighet till utveckling och inflytande över sitt lärande.

u

Besök oss

Besöksadress:
Hestra ringväg 6

p

Kontakt