Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Hestra Midgårdskolan

Tillsammans utbildar vi världsmedborgare!
- Vi ger möjligheterna att välja sitt liv

På Hestra Midgårdskolan vet vi att det är viktigt med höga förväntningar och stöd på vägen för att eleverna ska kunna utvecklas så mycket om möjligt. Skolans mångfald berikar och vi tar vara på varandras olikheter. Vi vill utveckla framtidstänkare som känner framtidstro och där igenom har möjlighet att forma sitt liv. Vi arbetar tillsammans för att varje elev ska stimuleras att ta personligt ansvar för sin utveckling och sitt lärande. Alla vuxna är lika viktiga för barnens utveckling, var och en inom sitt område

Några saker vi tror är bra att kunna mer om - både nu och inför framtiden - är hälsa, miljö, demokrati och kunskaper om hur det lokala och globala hänger ihop. Därför finns dessa delar med naturligt i vår skolvardag och ibland även i särskilda teman. Ofta redovisar vi vårt skolarbete i kreativa former som syns runt om i skolan.

Vi finns i stadsdelen Hestra och har 450 elever i en verksamhet som omfattar förskoleklass till och med årskurs 6 samt fritidshem. I vår byggnad ryms skolrestaurang med eget tillagningskök, idrottshall, skolbibliotek samt även äldreomsorg.

Aktuellt från skolan

Höstlovet

Fritids på höstlovet är öppet som vanligt. På måndagen kommer även barn från Byttorpskolan vara hos oss.

Jullovet

Fritids på jullovet kommer vara på Byttorpskolan. Mer info kring detta kommer senare.

Vi arbetar för att alla ska vara trygga och trivas

Våra ordningsregler

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Hestra Midgårdskolan

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol