Meny

Meny

Hestra Midgårdskolan

Glädje, trygghet och omtanke
Vi är en mångkulturell skola där 28 procent av våra elever har annan bakgrund än svensk. Denna mångfald berikar vår verksamhet. Personalen på skolan har god erfarenhet att arbeta med barn från olika länder och med olika bakgrunder.

Hestra Midgårdskolan

Hestra Midgårdskolan ligger i stadsdelen Hestra i utkanten av Borås. Skolan ligger i en byggnad som också innefattar fritidsgård, äldreomsorg med serviceboenden och gruppboenden, skolbibliotek, restaurang samt en idrottshall. På våra sidor hittar du information om bland annat läsårstider, matsedel och kontaktuppgifter till personal.


Talang 2017

Hestra Midgårdskolans föräldraråd presenterar stolt TALANG 2017. Har du en dröm om att få uppträda på scen? Ta chansen och plocka fram artisten i dig. Det kan vara sång, dans eller någon annan talang. Anmäl dig nu!

Mer info om Talang 2017PDF

 

Fritids på jullovet

På jullovet samarbetar vårt fritids med Byttorpskolans fritids. Så personal från båda skolorna kommer vara närvarande på båda ställen.

27 - 29 december - fritids är på Byttorpskolan

2 - 5 januari - fritids är på Hestra Midgårdskolan

 

Ombyggnad - nytt klassrum

Den 11 december kommer en ombyggnation att starta på skolan, då vi är i behov av ytterligare ett klassrum. Det nya klassrummet väntas vara klart vid vårterminens start.


p

Kontakt

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-09 10.24
Senast ändrad: 2017-11-15 15.06

Dela sidan: Hestra Midgårdskolan

g q n C

Barnens bästa
På Hestra Midgård arbetar vi målmedvetet för barnens bästa. Läs mer om det här.

Stimulans
Verksamheten utförs i en miljö där alla stimuleras att ta ett personligt ansvar och får möjlighet till utveckling och inflytande över sitt lärande.

u

Besök oss

Besöksadress:
Hestra ringväg 6

p

Kontakt