Meny

Meny

Äsperedskolan

Trygghet, kreativitet och inspiration
Vi har engagerad personal i blandade åldrar som tar ansvar för våra elever. Vi arbetar med elevdemokrati genom att 1 gång/månad ha klassråd, elevråd och stormöte. På vår skola tycker vi att det är viktigt med en gemensam grundsyn. Därför arbetar vi aktivt med värdegrundsfrågor

Äsperedskolan

Äsperedskolan är integrerad med förskola och fritidshem och omfattar barn och elever i åldrarna 1-12 år. Skolan ligger i en naturskön miljö och vår skolgård inbjuder till en mängd aktiviteter. Skolan har en idrottshall med fullmått och en "skolskog"

Vi arbetar med elevdemokrati genom att en gång per månad ha klassråd, elevråd och stormöte. På vår skola tycker vi att det är viktigt med en gemensam grundsyn. Därför arbetar vi aktivt med värdegrundsfrågor.

På vår skola arbetar cirka 15 personer inom olika yrken. Alla vuxna är engagerade i och tar ansvar för våra elever. Personalen är i blandade åldrar. Det utnyttjar vi genom att använda varandras kompetenser. Detta ger eleverna trygghet och en bra plattform att stå på.

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-14 14.13
Senast ändrad: 2018-01-08 12.52

Dela sidan: Äsperedskolan

g q n C

Grön Flagg
Vi har erhållit Grön Flagg. Detta läsår arbetar vi med klimat och energi.

Är ditt barn sjukt?
Om ditt barn är sjukt behöver du anmäla frånvaron till skolan. Du kan läsa mer här.

u

Besök oss

Besöksadress:
Skolstigen

p

Kontakt