Meny

Meny

Barnens bästa i fokus
Sjömarkenskolans ledstjärna är att alltid ha barnens bästa i fokus.

Sjömarkenskolan

Sjömarkenskolan är en F-6-skola med omkring 400 elever ungefär 50 anställda. Under läsåret 2018/2019 är eleverna fördelade på 17 klasser samt fritidshemmets två avdelningar; Lyckebo och Nya Zeeland. Då skolan under läsåret ska byggas om är skolan 1-6 placerad på Kronängskolan på Gässlösa, medan förskoleklasserna och fritids är placerade i paviljonger, på Sandaredsskolan. 

Att ta sig till Kronängskolan

För att hitta till Kronängskolan på Gässlösa kör du riksväg 27. Sväng av vänster vid den orangea skylten mot djursjukhus. Därefter tar du direkt vänster igen in på en oansenlig grusäg. Håll till vänster förbi stenhögen och följ vägen över fältet. Du kommer att se vår idrottshall och en stor vit byggnad, samt en parkeringsplats där du kan ställa din bil. Det är mycket viktig att man följer vägbeskrivningen och inte fortsätter Gässlösvägen fram förbi skolan där Borås Energi och miljö arbetar med vägen. Du kan se vägbeskrivningen i dokumentet från Borås energi och miljö här: VägbeskrivningPDF

Torsdag vecka 33 skickades påminnande information om busstider och liknande ut till alla föräldrar via de e-postadresser som finns registrerade på Dexter och på vår lärplattform Pingpong.

Vidare information om skolans ombyggnation och evakuering läggs ut på Pingpong.

Senast ändrad: 2018-11-07 12.20

Uppdaterad av:

Dela sidan: Sjömarkenskolan

g q n C

p

Kontakt