Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Sjömarkenskolan

Sjömarkenskolans framsida

Fredagen den 27 september 2019 är det INTE studiedag för Sjömarkenskolan eftersom vi har flyttat studiedagen till januari då vi ska flytta in i nya skolan. Fredag 27 september är alltså en vanlig skoldag.

Barnens bästa i fokus

Sjömarkenskolans ledstjärna är att alltid ha barnens bästa i fokus.

Sjömarkenskolan är en F-6-skola med omkring 400 elever ungefär 50 anställda. Under läsåret 2018/2019 är eleverna fördelade på 17 klasser samt fritidshemmets två avdelningar; Lyckebo och Nya Zeeland. Då skolan under läsåret ska byggas om är skolan 1-6 placerad på Kronängskolan på Gässlösa, medan förskoleklasserna och fritids är placerade i paviljonger, på Sandaredsskolan. 

Ansvar, respekt och omtanke är tre viktiga ledord för oss. Kreativitet, hälsa och galenskap är några av de teman skolans aktivitetsdagar handlar om.

Att ta sig till Kronängskolan

För att hitta till Kronängskolan på Gässlösa kör du antingen förbi Borås ridhus och ut på väg 27, över bron med röda broräcken och första vänter in på gässlösavägen, eller förbi st Sigfrids kyrkogård på Göta och höger in på Gässlösavägen. Mitt emot skolan, utmed Gässlösavägen finns en parkering. parkeringen ligger mitt emot bussangöringsplatsen.

Information om skolans ombyggnation, evakuering och tillbakaflytten vid årsskiftet 19/20 läggs ut på Pingpong.

Senast ändrad: 2019-09-25 09.37

Uppdaterad av:

Dela sidan: Sjömarkenskolan

g q n C

p

Kontakt