Meny

Meny

Sandhultskolan

Trivsel, kreativitet och kvalitet
Alla barn/elever är vårt gemensamma ansvar. Vi tar vara på varandras kompetenser, och låter barnen/eleverna ta ansvar bl.a. genom elevråd, kamratstödjare och Skol IF. Vi satsar också aktivt på idrott och hälsa eftersom rörelse och en hälsosam livsstil påverkar inlärning.

Sandhultskolan

Sandhultskolan är en F-6 skola, som ligger naturskönt en bit utanför Borås centrum i riktning mot Alingsås. Skolgården är stor med stora lekytor, och vi har skogen som närmaste granne. Eleverna kommer från Hedared och Sandhult. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurs 1-6. Förskolan Ekegården ligger alldeles intill skolan.

På skolan finns också ett bibliotek som ligger mitt i skolan. Biblioteket är väl fyllt med både barn- och ungdomslitteratur samt en faktaavdelning.

Sandhultskolans vision präglas av lärande för alla, där trivsel, kreativitet och kvalitet står i centrum. Alla barn/elever är vårt gemensamma ansvar. Vi tar vara på varandras kompetenser, och låter barnen/eleverna ta ansvar bl.a. genom elevråd, kamratstödjare och Skol IF. Vi satsar också aktivt på idrott och hälsa eftersom rörelse och en hälsosam livsstil påverkar inlärning.

RektorsbrevetPDF

Senast ändrad: 2018-02-26 17.56

Uppdaterad av:

Dela sidan: Sandhultskolan

g q n C

Bibliotek
Sandhultskolan har ett välfyllt bibliotek som ligger mitt i skolan.

Skolgård
Skolgården är stor med stora lekytor, och vi har skogen som närmaste granne.

u

Besök oss

Besöksadress:
Bredaredsvägen 10

p

Kontakt