Meny

Meny

Sandhultskolan

Trivsel, kreativitet och kvalitet
Alla barn/elever är vårt gemensamma ansvar. Vi tar vara på varandras kompetenser, och låter barnen/eleverna ta ansvar bl.a. genom elevråd, kamratstödjare och Skol IF. Vi satsar också aktivt på idrott och hälsa eftersom rörelse och en hälsosam livsstil påverkar inlärning.

Sandhultskolan

Sandhultskolan är en F-6 skola, som ligger naturskönt en bit utanför Borås centrum i riktning mot Alingsås. Skolgården är stor med stora lekytor, och vi har skogen som närmaste granne. Eleverna kommer från Hedared och Sandhult. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurs 1-6. Förskolan Ekegården ligger alldeles intill skolan.

På skolan finns också ett bibliotek som ligger mitt i skolan. Biblioteket är väl fyllt med både barn- och ungdomslitteratur samt en faktaavdelning.

Sandhultskolans vision präglas av lärande för alla, där trivsel, kreativitet och kvalitet står i centrum. Alla barn/elever är vårt gemensamma ansvar. Vi tar vara på varandras kompetenser, och låter barnen/eleverna ta ansvar bl.a. genom elevråd, kamratstödjare och Skol IF. Vi satsar också aktivt på idrott och hälsa eftersom rörelse och en hälsosam livsstil påverkar inlärning.

Rektorsbrevet

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-14 08.05
Senast ändrad: 2017-11-01 14.03

Dela sidan: Sandhultskolan

g q n C

Bibliotek
Sandhultskolan har ett välfyllt bibliotek som ligger mitt i skolan.

Skolgård
Skolgården är stor med stora lekytor, och vi har skogen som närmaste granne.

u

Besök oss

Besöksadress:
Bredaredsvägen 10

p

Kontakt