Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Viskaforsskolan

Viskaforsskolan har cirka 500 elever och är indelad i två skolenheter, F-6 och 7-9. Viskaforsskolan har ett naturskönt läge. Närheten till skogen erbjuder möjlighet till kreativ utomhusundervisning. I direkt anslutning till skolan finns en fullstor idrottshall, fotbollsplan och en liten simhall.

För de yngre eleverna är närheten till fritidshemmen en tillgång, där alla barn och all personal får många tillfällen att mötas och lära känna varandra. Det finns två förskoleklasser och två fritidsavdelningar.

- Vi utbildar morgondagens världsmedboragare.

Aktuellt från skolan

Skolskjuts

Ansökningsperioden för skolskjuts är mellan 1 mars och 15 april. För att garanterat få ett beslut innan skolstart höstterminen 2023 måste ansökan göras under denna period. Detta gäller samtliga elever i förskoleklass till årkurs 9. För mer info läs på Borås Stads skolskjutsenhet Öppnas i nytt fönster..

Föräldraråd

Torsdag 26/10 klockan 17:30 i Viskaforsskolans matsal.

Kommunikation från skolan till vårdnadshavare

Vi på Viskaforsskolan ber vårdnadshavare att skapa, men även uppdatera sin information i e-tjänsten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., så att mailadresser och telefonnummer stämmer.

Årskurs 7-9

Information från vår studie- och yrkesvägledare

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Viskaforsskolan

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol