Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Dalsjöskolan

Dalsjöskolan

Dalsjöskolans framsida

På Dalsjöskolan går elever i årskurs 4-9 samt i vår särskilda undervisningsgrupp, Dalsjögruppen.

Genom varierande undervisning och ett entreprenöriellt förhållningssätt vill vi stimulera och hjälpa varje elev att bilda sin egen framtid och bit för bit växa med sina uppgifter.

I vår verksamhet uppmärksammar vi de intellektuella såväl som de praktiska och estetiska aspekterna i undervisningen. Hälso- och livsstilsfrågor har ett särskilt fokus i vår undervisning. Vi bidrar till att rusta eleverna för framtidens utmaningar. När eleverna lämnar oss vill vi också att de har med sig en framtidstro och vilja att lära mer.

Dalsjögruppen

Dokument med hjärta, ikon

Aktuellt från skolan

Dokument från Västra Götalandsregionen, smittskydd

Under rubriken Till förskola och skolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har Västra Götalandsregionen samlat information som rör hur skola, elever och elevers nära anhöriga ska agera när det gäller frågor som rör skolgång och Covid -19.

Kommunikation från skolan till vårdnadshavare

Dalsjöskolan ber vårdnadshavare att uppdatera sin information i systemet Dexter, så att mailadresser och telefonnummer stämmer. Under nuvarande omständigheter är det extra viktigt att information från skolledningen når fram.

Uppdatera information i Dexterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föräldraråd 2 december

Föräldraråd 2 december hålls digitalt via Google Meet klockan 17.30. Länk har skickats ut till vårdnadshavare i månadsbrev den 13-14 november.

Senaste nytt angående coronaviruset

Borås Stads informationlänk till annan webbplats, uppdateras kontinuerligt.

Spärr för privata inloggningar på Chromebooks under skoltid

Begränsningar är från och med 2020-08-18 satta på samtliga elev-Chromebooks i grundskolan till att enbart kunna användas med skol-konto (@skola.boras.se) under skoltid (08:00-16:00). På annan tid och på helg kan eleverna även använda privata google-konton. Beslutet är fattat centralt i Borås Stad.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-12-02 18.18

Uppdaterad av:

Dela sidan: Dalsjöskolan

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol