Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Dalsjöskolan

På Dalsjöskolan går elever i årskurs 4-9 samt i vår särskilda undervisningsgrupp, Dalsjögruppen.

Genom varierande undervisning och ett entreprenöriellt förhållningssätt vill vi stimulera och hjälpa varje elev att bilda sin egen framtid och bit för bit växa med sina uppgifter.

I vår verksamhet uppmärksammar vi de intellektuella såväl som de praktiska och estetiska aspekterna i undervisningen. Hälso- och livsstilsfrågor har ett särskilt fokus i vår undervisning. Vi bidrar till att rusta eleverna för framtidens utmaningar. När eleverna lämnar oss vill vi också att de har med sig en framtidstro och vilja att lära mer.

Dalsjögruppen

Dokument med hjärta, ikon

Aktuellt från skolan

Föräldraråd!

På onsdag 10 november klockan 17.30 är det Föräldraråd. Även denna gång digitalt, via Google Meet. Anslut via länken: https://meet.google.com/qbk-ozgg-cgs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkomna!

Aktuellt för gymnasister

Tiderna har kommit för Öppet hus på gymnasieskolorna, se detaljerna under Studie- och yrkesvägledning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skolskjuts

Skolskjutsen sköts av entreprenören Ellös buss och administreras av Borås Stads skolskjutsenhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kommunikation från skolan till vårdnadshavare

Dalsjöskolan ber vårdnadshavare att uppdatera sin information i systemet Dexter, så att mailadresser och telefonnummer stämmer. Under nuvarande omständigheter är det extra viktigt att information från skolledningen når fram.

Uppdatera information i Dexter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senaste nytt angående coronaviruset

Borås Stads information, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. uppdateras kontinuerligt.

Dokument från Västra Götalandsregionen, smittskydd

Under rubriken Till förskola och skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har Västra Götalandsregionen samlat information som rör hur skola, elever och elevers nära anhöriga ska agera när det gäller frågor som rör skolgång och Covid -19.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Dalsjöskolan

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol