Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Dalsjöskolan

På Dalsjöskolan går elever i årskurs 4-9 samt i vår särskilda undervisningsgrupp, Dalsjögruppen.

Genom varierande undervisning och ett entreprenöriellt förhållningssätt vill vi stimulera och hjälpa varje elev att bilda sin egen framtid och bit för bit växa med sina uppgifter.

I vår verksamhet uppmärksammar vi de intellektuella såväl som de praktiska och estetiska aspekterna i undervisningen. Hälso- och livsstilsfrågor har ett särskilt fokus i vår undervisning. Vi bidrar till att rusta eleverna för framtidens utmaningar. När eleverna lämnar oss vill vi också att de har med sig en framtidstro och vilja att lära mer.

Dalsjögruppen

Dokument med hjärta, ikon

Aktuellt från skolan

Skolskjuts för blivande gymnasister

Senast 31 juli ska ansökan om busskort till de elever som ska börja på gymnasium i Borås till hösten vara inne. Läs mer på Borås Stads webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Länk till ansökningsformulär finns längst ner på deras sida.

Kommunikation från skolan till vårdnadshavare

Dalsjöskolan ber vårdnadshavare att uppdatera sin information i systemet Dexter, så att mailadresser och telefonnummer stämmer. Under nuvarande omständigheter är det extra viktigt att information från skolledningen når fram.

Uppdatera information i Dexter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senaste nytt angående coronaviruset

Borås Stads information Länk till annan webbplats., uppdateras kontinuerligt.

Dokument från Västra Götalandsregionen, smittskydd

Under rubriken Till förskola och skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har Västra Götalandsregionen samlat information som rör hur skola, elever och elevers nära anhöriga ska agera när det gäller frågor som rör skolgång och Covid -19.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Dalsjöskolan

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol