Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Dalsjöskolan

Dalsjöskolan

Dalsjöskolans framsida

 

På Dalsjöskolan går elever i årskurs 4-9 samt i vår särskilda undervisningsgrupp, Dalsjögruppen. Genom varierande undervisning och ett entreprenöriellt förhållningssätt vill vi stimulera och hjälpa varje elev att bilda sin egen framtid och bit för bit växa med sina uppgifter. I vår verksamhet uppmärksammar vi de intellektuella såväl som de praktiska och estetiska aspekterna i undervisningen. Hälso- och livsstilsfrågor har ett särskilt fokus i vår undervisning och vi har mer rörelse under skoldagen med hjälp av satsningen Puls för lärande. Vi bidrar till att rusta eleverna för framtidens utmaningar. När eleverna lämnar oss vill vi också att de har med sig en framtidstro och vilja att lära mer.

Aktuellt från skolan

Senaste nytt från GRF angående coronaviruset

Borås Stads informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, uppdateras kontinuerligt.

Nationella prov våren 2020

Skolverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster meddelar att skolorna inte ska genomföra några fler nationella prov läsåret 2019/2020.

Skolavslutning

Avslutning 2020-06-10. Samling i hemklassrum klockan 8.20-8.55. Avslutningsceremoni på skolgården klockan 9.00-9.45. Skolbussarna går hem klockan 10.00.

Planeringen kan komma att ändras beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Studiedag 28 september 2020 - förändring

På Borås Stads webbsida för läsårstiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster står det att det är studiedag den 25 september. Detta gäller inte för Dalsjöskolans del. Vi har istället studiedag måndagen den 28 september.

Följ Dalsjöskolans kök på Instagram @dalsjoskolans_koklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2020-06-03 19.52

Uppdaterad av:

Dela sidan: Dalsjöskolan

g q n C

p

Kontakt