Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Dalsjöskolan

Dalsjöskolan

Dalsjöskolans framsida

På Dalsjöskolan går elever i årskurs 4-9 samt i vår särskilda undervisningsgrupp, Dalsjögruppen.

Dalsjögruppen.

Genom varierande undervisning och ett entreprenöriellt förhållningssätt vill vi stimulera och hjälpa varje elev att bilda sin egen framtid och bit för bit växa med sina uppgifter.

I vår verksamhet uppmärksammar vi de intellektuella såväl som de praktiska och estetiska aspekterna i undervisningen. Hälso- och livsstilsfrågor har ett särskilt fokus i vår undervisning. Vi bidrar till att rusta eleverna för framtidens utmaningar. När eleverna lämnar oss vill vi också att de har med sig en framtidstro och vilja att lära mer.

Dokument med hjärta, ikon

Aktuellt från skolan

Föräldraråd inställt

Tidigare aviserat föräldraråd på Dalsjöskolan är tyvärr inställt. Föräldraråd kommer att hållas digitalt den 30 september klockan 17.30-19. Länken till mötet publiceras här innan dess.

Senaste nytt angående coronaviruset

Borås Stads informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, uppdateras kontinuerligt.

Kommunikation från skolan till vårdnadshavare

Dalsjöskolan ber vårdnadshavare att uppdatera sin information i Dexter, så att mailadresser och telefonnummer stämmer. Under nuvarande omständigheter är det extra viktigt att information från skolledningen når fram.

Dexterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Spärr för privata inloggningar på Chromebooks under skoltid

Begränsningar är från och med 2020-08-18 satta på samtliga elev-Chromebooks i grundskolan till att enbart kunna användas med skol-konto (@skola.boras.se) under skoltid (08:00-16:00). På annan tid och på helg kan eleverna även använda privata google-konton. Beslutet är fattat centralt i Borås Stad.

Senast ändrad: 2020-09-14 15.04

Uppdaterad av:

Dela sidan: Dalsjöskolan

g q n C