Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Dalsjöskolan

På Dalsjöskolan går elever i årskurs 4-9 samt i vår Kommungemensamma särskilda undervisningsgrupp, KSU.

Genom varierande undervisning och ett entreprenöriellt förhållningssätt vill vi stimulera och hjälpa varje elev att skapa sin egen framtid växa med sina uppgifter.

I vår verksamhet uppmärksammar vi de intellektuella såväl som de praktiska och estetiska aspekterna i undervisningen. Hälso- och livsstilsfrågor har ett särskilt fokus i vår undervisning. Vi bidrar till att rusta eleverna för framtidens utmaningar. När eleverna lämnar oss vill vi också att de har med sig en framtidstro och vilja att lära mer.

Aktuellt från skolan

Sjukanmälan, nyhet

Från och med nu gör vårdnadshavare sjukanmälan via Unikum. Enklast är att använda sig av appen Unikum Familj. Inloggning sker med bank-id.

Skolskjuts

Skolskjutsen sköts av entreprenören Ellös buss och administreras av Borås Stads skolskjutsenhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senaste nytt angående coronaviruset

Borås Stads information, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. uppdateras kontinuerligt.

Dokument från Västra Götalandsregionen, smittskydd

Under rubriken Till förskola och skola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har Västra Götalandsregionen samlat information som rör hur skola, elever och elevers nära anhöriga ska agera när det gäller frågor som rör skolgång och Covid -19.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Dalsjöskolan

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol