Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Elev- och föräldrainflytande

Rektor håller i möten med elevrådet en gång i månaden eller oftare utifrån elevernas behov och önskemål. Under mötena arbetar rådet med områden som de värdesätter för att få en god sammanhållning bland eleverna. Det är elevrådet som har huvudansvaret för att tillsammans med rektor uppdatera skolans ordningsregler, ta in respons från övriga elever och sammanställa dessa till de fastslagna reglerna samt att implementera dessa ut till samtliga klasser.

I undervisningen har eleverna möjlighet att vara delaktiga i upplägg samt att lärarna lyssnar till deras intressen och låter dessa ta plats i lärandet. Ett exempel på detta är Elevens val som skolan organiserar efter elevernas intressen.

Skolan har ett nära samarbete med SkolaHem-föreningen som tillsammns med skolan arbetar för att göra det bästa för våra barn och ungdomar under deras skolgång. Skolan samarbetar även med andra föreningar och verksamheter som finns i bygden allt med fokus att göra det bästa för den nya generationen som växer upp.

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Elev- och föräldrainflytande

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol