Meny

Meny

Elevinflytande & föräldraråd

Ekarängskolans föräldraförening

Vad innebär det och vad gör vi?

Föräldraföreningen är ett värdefullt och trevligt forum för oss föräldrar med barn på Ekarängskolan att utbyta frågor, erfarenheter och synpunkter tillsammans med personal från skolan.

Dessutom är det vi i Föräldraföreningen som anordnar skolans vårfest och Café Ekaräng.

Alla pengar som Föräldraföreningen samlar in går oavkortatl tillbaka till barnen i form av bokgåva till årskurs 1 i samband med skolstart, resa till Ekehagens forntidsby för årskurs 3, avslutningsgåva till eleverna i årskurs 6, inköp av rastmaterial så som fotbollar och annat kul som efterfrågas från elever och skolan vid behov.

Om du själv inte har möjlighet att vara med på våra möten så hjälper vi gärna till och tar upp ämnen med skolan för diskussion som är aktuella för dig och ditt barn.

Du kan komma i kontakt med oss via vår e-postadress: ekff@edu.boras.se alternativt att du slår en signal till någon av oss i styrelsen. Kontaktuppgifter finner du på högersidan.

För att bli medlem i föräldraföreningen betalar du 150kr per familj till bankgironummer 563-2914 . Glöm inte ange ditt barns namn och klasstillhöringhet!

Vill du ta del av våra mötesprotkoll så hittar du dem längst ner till höger på denna sidan.

Genom ett aktivt arbete i föräldraföreningen har vi tillsammans större möjlighet att vara med och påverka beslut gällade våra barn både i små och stora frågor!

Varmt välkommen på våra möten och övriga arrangemang!

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-14 08.05
Senast ändrad: 2017-12-15 07.20

Dela sidan: Elevinflytande & föräldraråd

g q n C

p

Kontakt