Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Fritidshem

På vårt fritids är vi ungefär 70 inskrivna barn. Vi har öppet mellan 6.00-17.30. Vi är indelade i två grupper, Solen och Stjärnorna. Vi äter mellanmål, leker och lär tillsammans i dessa grupper. Självklart leker vi även alla tillsammans ibland - det beror på hur många vi är. Det finns tre olika rum att vara i: solenrummet, tellusrummet och stjärnklart. Det finns också ett skaparrum där vi pysslar med målarfärg, limmar, kladdar och sånt. Vi leker ute varje dag.

Så här beskriver barnen vårt fritidshem

Hej! Vi har ett jätteroligt fritids. Här kan man pyssla, spela spel, bygga med lego, rita och dega. Vi har världens bästa fritids tycker vi.

Vi är ute varje dag på vårt fritids, vi har en stor skolgård. Där finns det gungor, sandlåda, vi spelar olika bollsporter och hittar på mycket annat att göra. Torsdagar kan man få välja lite olika aktiviteter, gå till idrottshallen, vara ute eller inne. På fredagar så tittar vi oftast på film och gör roliga saker som att dansa och sjunga.

Kontaktuppgifter till oss som arbetar på fritids.

Ansök om fritidshem

Ditt barn får vara på fritids under din arbetstid eller studietid. Du behöver ansöka om fritidsplats. Du kan också kontakta handläggare för fritidshem som är Marie Iwarsson, telefon 033-35 87 53.

Uppsägning

Om ditt barn inte längre har behov av fritids gäller 30 dagars uppsägningstid. Uppsägning görs via E-tjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor kontakta placeringssamordnare Marie Iwarsson, telefon 033-35 87 53.

Schemaändringar

Om du vill ändra ditt barns tider gör du det via E-tjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Minst 2 veckor i förväg behöver vi långsiktiga schemaändringar. Om du behöver ändra tiden en enstaka dag, prata med fritidspersonalen.

Senast ändrad: 2019-03-24 16.50

Uppdaterad av:

Dela sidan: Fritidshem

g q n C

p

Kontakt