Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Flexenheten Tranan

Team Tranan består av lärare och speciallärare som samarbetar med Elevhälsoteamet och övriga lärare på skolan. Vi arbetar för att ge stöd och motivation till elever som behöver extra stöttning vid olika typer av inlärningssvårigheter, andra pedagogiska svårigheter eller socialt stöd. Skolans elever kan få stöd från Tranan efter samråd i Elevhälsoteamet.

Vi finns i lokaler där rummen är mindre än de traditionella klassrummen. Även inredningen skiljer sig till viss del från klassrummen med soffor eller fåtöljer i varje rum och med tillgång till kök. På Tranan ges stöd i olika former av pedagogiska och sociala grupper som till exempel intensivläsning, praktisk matematik, boksamtal, skrivträning, intensivmatte och uteaktiviteter

Team Tranan arbetar med alternativa pedagogiska verktyg och hjälpmedel, utgår från elevens förmågor och ett salutogent perspektiv genomsyrar arbetet för att sträva efter att eleven skall kunna nå målen.      

Vi som arbetar på Tranan är Annelie Ekelin, Michaela Pechac (föräldraledig), Anna Jerkersson, Stefan Carlsson och Sebastian Viktorsson. Du når oss på telefon: 0768-88 80 90.

Läxhjälp

Trandaredskolan erbjuder läxhjälp till alla elever på skolan. Läxhjälpen är på måndagar mellan klockan 14.30 och 15.30 och kommer börja från vecka 35 i årskurs 6 klassrum. Det finns oftast tre lärare på plats för att erbjuda eleverna det stöd de behöver.

Senast ändrad: 2020-06-10 14.57

Uppdaterad av:

Dela sidan: Flexenheten Tranan

g q n C

p

Kontakt