Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Invigning av Myråsskolan

Artikeln publicerades:

Till jublet från över 600 elever klippte rektor Linda Ferm invigningsbandet. Nu är den delvis renoverade, till- och ombyggda Myråsskolan invigd.

På Myråsskolan var det firande under hela fredagen. På förmiddagen hade elever och lärare firat genom festliga aktiviteter som tårtkalas, trollkarl och besök av Elfsborgsspelare.

Vid den officiella invigningsdelen fanns Grundskoleförvaltningens chef Ulf Karlsson på plats liksom kommunalrådet Anna Svalander. De gratulerade eleverna till den fina skola de fått med en önskan om att de skulle få mycket bra kunskap med sig under sin tid här.

Till elevernas jubel klipptes bandet av och därmed var skolan invigd. En kör på 80 elever sjöng för alla som samlats på skolgården. Efter dem kom ett bejublat framträdande av artisten Viktoria som själv gått på skolan när hon var yngre.

På Myråsskolan har antalet platser utökats med 200, det finns plats för cirka 750 och redan idag går det 620 elever här. Det är elever från förskoleklass till årskurs sex organiserade i fyra paralleller per årskurs.

Förutom att personalen nu kan bedriva verksamheten i fina nya lokaler så finns det ett kök där maten lagas på plats och idrottslektionerna bedrivs i en ny fullstor idrottshall.

– Det här är inte bara en byggnad, det är en plats för kunskap, kreativitet och drömmar om framtiden, avslutade Ulf Karlsson.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2023-09-22] Invigning av Myråsskolan

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol