Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kom och prata med våra politiker om kollektivtrafiken i Borås

Artikeln publicerades:

På fredag kommer Borås Stads Kollektivtrafikråd besöka vårmarknaden i City för att samla in dina tankar och synpunkter om hur kollektivtrafiken i Borås fungerar. De vill veta varför du åker, eller inte åker, kollektivtrafik och vad du vill ha och behöver för att åka mer kollektivt.

Politikerna lyssnar på dina konstruktiva åsikter och samlar in nya idéer om hur kollektivtrafiken kan bli bättre för dig. Fredag 10 maj från cirka 11:00 kommer politikerna finnas på plats – du hittar dem med hjälp av orangea västar där det står ”Borås Stad Kollektivtrafikråd” på ryggen!

Efter 10 maj kommer politikerna kanske dyka upp hos dig när de två och två besöker olika platser i Borås kommun.

Vad är Kollektivtrafikrådet?

Kollektivtrafikrådet är en politisk grupp som ansvarar för Borås Stads utredning om kollektivtrafiken genom centrala Borås. Rådet är en beredning under Kommunstyrelsen och består av en person ifrån varje parti.

Västtrafik är huvudman för kollektivtrafiken i Borås men staden har påverkansmöjligheter. Kollektivtrafikrådets uppgift är att ta tillvara dessa möjligheter. Västtrafik beslutade att anta sin förstudie för utvecklingen av kollektivtrafiken i Borås 17 april 2024.

Trafik på en väg
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2024-05-10] Kom och prata med våra politiker om kollektivtrafiken i Borås

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol