Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås firar hemtjänstens dag för första gången

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan och 365 dagar om året, i ur och skur, tar sig hemtjänstens personal fram och genomför sina uppdrag hemma hos dem som behöver deras hjälp.

Detta är värt att uppmärksamma. Sedan några år firas hemtjänstens dag på olika håll i landet och i år är Borås Stad med för första gången.

-Alla vi som är chefer i hemtjänsten vill uppmärksamma våra fantastiska medarbetare. Vi vill att de ska sträcka på sig och känna sig stolta över det arbete de utför. Våra medarbetare är guld värda för alla dem som behöver hjälp, säger Cecilia Botin, verksamhetschef för hemtjänsten i Borås Stad.

Under dagen kommer hemtjänstens chefer att vara i tjänst och bjuda sina medarbetare på smörgåstårta. Även den personal som är ledig får gärna komma till sin grupplokal och fika ihop med sina kollegor.

Alla personer som får hjälp av hemtjänsten i Borås Stad får också lite extra uppmärksamhet på söndagen eller den dag närmast därefter, när de har besök. Varje person får ett kort där hemtjänstgruppen berättar att personen är värdefull och viktig för dem.

Bild på hemtjänstpersonal.

På söndagen firas hemtjänstens dag för första gången i Borås Stad.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2019-01-27] Borås firar hemtjänstens dag för första gången

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol