Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Inställda aktivitetsdagar hösten 2020

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

På grund av coronapandemin har Fritids- och folkhälsonämnden beslutat att ställa in de återstående aktivitetsdagarna, som planerats under hösten 2020.

Tillsammans med lokala verksamheter, organisationer och föreningar brukar aktivitetsdagar arrangeras på många av bostadsområdena i Borås, i både tätort och serviceorter. Aktivitetsdagarna ingår som en del i Fritids- och folkhälsonämndens samarbetsuppdrag Lokalt inflytande och genomförs inom arbetet i Områdesnätverk eller Ortsråd.

De aktivitetsdagar som var planerade under hösten 2020 ställ nu in:

  • Norrby 29 augusti
  • Sjöbo 5 september
  • Göta 19 september

Detta gäller även Borås Stads medverkan vid arrangemangen i Sandared 5 september och Dalsjöfors 20 september som genomförs av respektive Sandareds Intresseförening och Attraktiva Toarp.

– Det är viktigt att tillsammans genomföra positiva händelser i form av offentliga sammankomster och evenemang, säger Håkan Eriksson (C), ordförande i Fritids- och folkhälsonämnden.

Men han poängterar också vikten av att följa både Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut om allmänna sammankomster och offentliga tillställningar och att alla bidrar till att förhindra ytterligare smittspridning.

En aktivitetsdag med tält och människor. 
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-06-23] Inställda aktivitetsdagar hösten 2020

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol