Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fredagslunch 23 februari - Vet du vad som krävs för att bli en attraktiv och hållbar arbetsgivare?

Fredagsluncherna arrangeras av Borås Stad Näringsliv och vänder sig till dig som driver företag. Du får möjlighet att träffa många intressanta människor, skapa nya affärsmöjligheter och lyssna på intressanta föredrag.

Vi bjuder på lunchen men om du glömmer att avboka i tid debiterar vi 150 kronor (ex moms). Glöm inte att meddela eventuell specialkost.

Tid:
Plats: Astern mat och möten, Kyrkängsgatan 8, 503 38 Borås

Dagens lunch

Det är viktigt att hänga med i svängarna när det kommer till hållbarhetsarbete, inte bara vad gäller vår miljö utan även när vi ska säkerställa en hållbar ekonomisk utveckling. Vi ser trender i att fler och fler unga uppger att hållbarhet är viktigt vid val av framtida arbetsplats.

HoloHouse har i nära tre decennier arbetat med att bygga broar mellan akademi och arbetsliv. Vi berättar om hur ni kan attrahera framtida arbetstagare och samtidigt jobba för en mer hållbar omvärld samt få hjälp med muskelkraft i förflyttningar inom hållbarhetsområdet.

Dagens talare: Elin Ekström, HoloHouse.

Om fredagsluncherna

Företagslunch
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

  • Ingen giltig användare vald.

Dela sidan: [2024-01-31] Fredagslunch 23 februari - Vet du vad som krävs för att bli en attraktiv och hållbar arbetsgivare?

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol