Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås Stadsteater släpper nu årets föreställningar

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

I dag den 28 maj offentliggörs programmet för kommande spelår på Borås Stadsteater. Programsläpp sker för hösten 2021 och våren 2022 och bjuder på en mix av egna produktioner, gästspel och lunchteater.

Med hopp och förväntan om en säsong där salongen återigen sakta men säkert fylls av sorl, samtal, skratt och delade upplevelser släpps nu repertoaren för teateråret 2021-2022 på Borås Stadsteater.

Året bjuder på allt från en actionfylld roadtrip mot västra himlen och knivskarp generationskomik om familjelivets minfält till bloddrypande skräckromantik och barnens blick på vuxenvärldens gåtfulla logik.

Utöver nyproducerade föreställningarna för teateråret 2021-2022 återuppstår bland annat berättarföreställningen Völsungasagan – den magiska ringens förbannelse och musikprogrammet I livets villervalla i uppdaterade versioner för att ge sig ut på turné och erbjudas till arrangörer i hela Västra Götalandsregionen.

Dessutom blir det ett varierat utbud av utmanande och underhållande gästspel. Och den populära lunchteatern fortsätter att bjuda på intima och gemytliga stunder av scenkonst i teaterns foajé.

Röda stolar på en teater

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2021-05-28] Borås Stadsteater släpper nu årets föreställningar

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol