Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Förskolan i Borås tar plats på årets Bokmässan

Artikeln publicerades:

I år deltar Förskoleförvaltningen för första gången på Bokmässan och tar plats på årets nyhet, Förskolescenen.

Under Bokmässans första dag, torsdagen den 28 september, deltar förvaltningschef Ina Furtenbach i Förskolepoddens live-sändning för att prata om kvalitetsarbete på förskolans villkor. Under fredagen den 29 september tar Förskoleförvaltningen steget upp på Förskolescenen.

– Förskolan har de senaste åren lyfts fram som en av de mest kraftfulla kompensatoriska utbildningsinsatserna. Satsningar på små barn har en större potential att bryta social ojämlikhet än satsningar som kommer senare i livet. För att förskolan ska kunna verka kompensatoriskt och lägga en positiv grund krävs att vi säkerställer varje barns rätt till utbildning och utveckling i enlighet med Barnkonventionen. Därför är detta en glädjande och viktig satsning från Bokmässan, att sätta fokus på förskolan säger Ina Furtenbach, förvaltningschef Förskoleförvaltningen.

– Jag är glad och stolt över att våra förskolor tar plats på Förskolesscenen och att våra skickliga rektorer och medarbetare får dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter i utbyte med andra.

Vi ser fram emot lyssna på våra engagerade och kunniga rektorer och medarbetare och inspireras av andra spännande inslag på mässan. Har du vägarna förbi? Kom gärna och lyssna och prata med oss!

Information, ikon

Programpunkter Förskoleförvaltningen - fredag den 29 september

Mässlokal med massor av människor

Foto: Natalie Greppi

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2023-09-26] Förskolan i Borås tar plats på årets Bokmässan

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol