Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vad tycker du om äldreomsorgen?

Artikeln publicerades:

För elfte gången gör Socialstyrelsen en undersökning där du som är äldre och har hemtjänst eller bor på ett vård- och omsorgsboende får tala om vad du tycker.

Vi som arbetar med äldreomsorg i Borås Stad vill veta vad som fungerar bra och vad som kan utvecklas. Därför hoppas vi att du som får enkäten från Socialstyrelsen vill besvara denna. Enkäten skickas ut till personer som är 65 år eller äldre och som har hemtjänst eller bor på vård- och omsorgsboende.

Enkäten är på svenska, men det finns också möjlighet att besvara den på finska, arabiska eller engelska på nätet. Om du vill besvara enkäten på webben använder du den personliga inloggningen som du får i brevet från Socialstyrelsen. Om du inte har en dator eller behöver hjälp med att besvara enkäten, hoppas vi att någon anhörig eller vän kan hjälpa dig. Det går också bra att kontakta Frivilligcentralen på träffpunkt Simonsland som kan se till att du får hjälp att fylla i enkäten.

Du når Frivilligcentralen på telefonnummer: 0734-32 79 91

Personalen i äldreomsorgen ska inte hjälpa dig, eftersom en del frågor handlar om vad du tycker om personalen.

Enkäten genomförs samtidigt i hela landet, från mitten av mars till slutet av maj. Resultatet presenteras av Socialstyrelsen i oktober och då läggs det också upp på boras.se under rubriken Omsorg och stöd.

Läs mer om undersökningen på Socialstyrelsens webbplats.

Socialstyrelsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En person som skriver på ett papper

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2024-03-18] Vad tycker du om äldreomsorgen?

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol