Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vi behöver dina synpunkter – svara på enkät om sanering av Viskan

Artikeln publicerades:

Gifter som under många år har lagrats på Viskans botten söder om Borås behöver saneras. En del i arbetet med att förbereda saneringen, är att ta reda på mer om förhoppningar och farhågor kring saneringen. Därför bjuder vi in dig att svara på vår webbenkät.

Enkäten består ett fåtal frågor, och tar inte många minuter att svara på, men dina synpunkter är viktiga för oss. Svaren hanterar vi helt anonymt.

Enkät om projektet Sanering av Viskan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske vill du först veta mer?

Läs om arbetet med Sanering av Viskan

Viskansaneringen gästade Vattendagen

Enkäten lanserades på Vattendagen i Stadsparken i lördags 19 augusti, där projektet Sanering av Viskan hade ställt upp ett tält. Det blev samtal, svar på frågor och barn och vuxna bjöds att dela med sig tankar om om vatten, Viskan och om den sanering som nu förbereds.

– Jag tror att det är viktigt att vara tillgänglig för frågor på olika sätt, så därför ville vi gärna ta chansen när mycket människor samlades med vatten som gemensamt tema, säger projektledaren Sara Florén.

Att färglägga fiskar som finns i Viskan - gädda och abborre - lockade många, och gav god plats för lärande: fler barn visste efteråt, än före besöket. att dessa arter bor där under ytan i ån.

Projektledaren för saneringen av Viskan, Sara Florén, berättar om saneringsplanerna för Therese Alshammar. Foto: Kennet Öhlund

Projektledaren för saneringen av Viskan, Sara Florén, berättar om saneringsplanerna för Therese Alshammar och för publiken i parken. Foto: Kennet Öhlund

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2023-08-25] Vi behöver dina synpunkter – svara på enkät om sanering av Viskan

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol