Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Intresseanmälan för lån av surfplattor till seniorer öppnar 1 april

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Den 1 april är det återigen dags för en ny intresseanmälan för lån av surfplattor till seniorer. En satsning som Borås Stad gör för att motverka digitalt utanförskap samt bidra till att seniorer blir nyfikna, förväntansfulla och trygga i digital teknik.

Från den 1 april kl. 08.00 kan du som fyllt 75 år och är folkbokförd i Borås kommun anmäla ditt intresse för att få låna en surfplatta. Det finns ett begränsat antal surfplattor och utdelningen kommer att ske efter först till kvarn-principen. Lånetiden är tre år och därefter finns det möjlighet att köpa ut surfplattan till ett restvärde. Det kostar ingenting att låna surfplattan.

Intresseanmälan görs via telefonnummer 033-10 07 45 eller online via ett webbformulär under Självservice/Omsorg och stöd på Borås Stads hemsida.

Observera att det kan vara många som ringer när intresseanmälan öppnar. Du kan bli placerad i kö eller bli ombedd att försöka igen senare. Flertalet medarbetare finns redo att besvara samtalen och hjälpa till med intresseanmälan. Uppgifter som behövs är namn, personnummer, adress och telefonnummer.

En äldre person som får utbildning i att använda en surfplatta

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-03-28] Intresseanmälan för lån av surfplattor till seniorer öppnar 1 april

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol