Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Allt fler företag vill ta del av jubileet

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Borås fyller 400 nästa år och firandet ska syfta till att Borås blir en snyggare och modernare stad i en större kostym. Självklart med fest och firanden, men också avstamp för utveckling.

– I takt med att året närmar sig märker vi av ett ökat intresse från näringslivet, säger Fredrik Beckman, konstnärlig ledare för jubileet på Borås TME.

Han pekar på att det finns olika anledningar för företag att använda firandet. Året innehåller mycket kring historia, kultur- och sportevenemang, kongresser, möten, konserter och startskott för stadsutvecklingsprojekt. Vissa företag har nytta av att verka i en attraktivare stad och vill därför vara med kring händelser som syftar till det. Andra har rena affärserbjudanden till besökarna och kan bidra med olika aktiviteter.

– De som är nyfikna på hur man kan vara med och bidra får gärna höra av sig till oss. Det här jubileet är något vi gör tillsammans i Borås: det offentliga, föreningar, akademi och näringsliv.

För mer information om firandet och hur du kan bidra, besök boras400.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller maila kansli@boras400.se.

Logotyp för Borås 400 år
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2020-12-03] Allt fler företag vill ta del av jubileet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol