Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Gear Shift belönades med Stora Hållbarhetspriset

Artikeln publicerades:

Hållbarhet genomsyrar alla delar av Gear Shifts försäljning och hantering av arbetskläder. ”Vi hjälper er att handla mindre”, lovar Fristadsföretaget som tilldelades Stora Hållbarhetspriset 2023.

Gear Shift har sedan starten 2020 positionerat sig som en innovativ aktör inom arbetskläder med tydligt fokus på hållbara lösningar i alla led. Företaget har i dag tre anställda varav två jobbar på heltid.

Affärsidén består av fyra hörnstenar; 1) En smart e-handelslösning ger kunderna perfekt överblick över alla sina arbetskläder; 2) ”Rullande butiker” besöker kunderna, vilket sparar värdefull tid för dem; 3) Inget eget lager innebär konkurrenskraftiga priser; 4) Gear Shift lagar plagg och uppmuntrar hela tiden till återbruk.

Gear Shift får Stora Hållbarhetspriset 2023 för att de har en innovativ affärsmodell som bryter ny mark och bidrar till att förändra en bransch med stora utmaningar. ”Företaget står för ett modigt entreprenörskap och inspirerar både Borås och omvärlden att våga förändra”, skriver juryn i sin motivering.

– Att få det här priset är en stor ära. Det är ett bevis på att det vi gör är bra, säger en glad och stolt Andreas Lycken, vd och delägare på Gear Shift.

Företaget strävar hela tiden efter att utveckla sitt erbjudande. Andreas Lycken berättar att de närmaste planerna handlar om att skapa en app med funktioner som både underlättar för kunderna och som inspirerar dem till ännu mer återbruk.

Inspireras av Gear Shift här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Flera personer som står och sitter ner och minglar
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2024-03-20] Gear Shift belönades med Stora Hållbarhetspriset

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol