Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Upptäck Borås fiskevatten med kommunfiskekortet

Artikeln publicerades:

Våren är inte långt borta och i takt med att isarna smälter blir fiskemöjligheterna fler. Med kommunfiskekortet får du möjligheten att utforska över hundra fiskevatten i Boråsområdet. 

I Borås finns det många sjöar och vattendrag som du kan fiska i. De sköts ofta av fiskeföreningar som har bra koll på sjöar och vattendrag som ingår i deras fiskevårdsområde. Bland annat säljer de fiskekort till specifika fiskevatten. Att köpa ett sådant fiskekort är en bra idé om du bara vill fiska i ett särskilt fiskevårdsområde. Men vill du ha möjligheten att välja och vraka bland Borås många fiskemöjligheter är kommunfiskekortet ett bra alternativ. 

Ett kommunfiskekort kostar 700 kronor och gäller ett år från inköpsdatumet. Du kan också välja att köpa ett månadskort som gäller en månad från och med inköpsdatumet. Försäljningsställen och mer information om fiskeregler i våra olika fiskevatten hittar du här: 

Fiskemöjligheter

Som företag finns också möjligheten att köpa ett eller flera kommunfiskekort att låna ut till anställda som en friskvårdsförmån. Fiskekortet är inte personligt, utan bär företagets namn. Beställ kommunfiskekort för företag här:

Kommunfiskekort för företag

I vissa fiskevatten behöver du inget fiskekort, utan fiskar gratis. Det gäller ett urval av sjöar och vattendrag i centrumområdet. Se var du kan fiska gratis här:

Gratis fiske i centrum

En person stom står och fiskar med ett fiskespö
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Ändrad av:

Dela sidan: [2024-03-04] Upptäck Borås fiskevatten med kommunfiskekortet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol