Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Såhär kan Knallelandsområdet utvecklas

Artikeln publicerades:

Denna nyhet kan innehålla inaktuell information

Det kan bero på att nyheten är publicerad för länge sedan eller att ny information har ersatt denna.

Bostäder, höghus, parkeringar eller något helt annat? Tisdagen den 15 mars bjuds du in till ett digitalt möte där vi visar ett förslag för hur området från Simonsland, via Knalleland mot Alideberg och vidare norrut kan utvecklas!

Strukturskiss Norr är ett förslag för hur från Simonsland, via Knalleland mot Alideberg och vidare norrut kan utvecklas. Nu vill vi visa dig skissen och höra vad du tycker och tänker!

Skissen kommer presenteras av Borås Stads stadsarkitekt, Richard Mattsson. På mötet kommer också politiker och tjänstemän delta. Du kommer också kunna ställa frågor och lyfta dina tankar under mötet.

– Det här är ett ypperligt tillfälle för boråsarna att ta del av hur vi tänker och själva komma med tankar, säger Jonas Ward, förvaltningschef på Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Vad är en strukturskiss?

En strukturskiss börjar i översiktsplanen. Översiktsplanen är ibland lite för översiktlig och det kan ibland saknas ett steg mellan översiktsplanen och detaljplaner.

Med en strukturskiss arbetar vi fram en idé tillsammans om hur Borås Stads stadsutveckling kan se ut. Vi tittar på olika dokument, strategier och planer för hur staden kan växa och försöker reda ut konflikter mellan olika intressen. Sen blir strukturskissen en vägledning när vi ska ta fram detaljplaner.

Information, ikon

Mer om strukturskiss norr

Tid och plats: Tisdag 15 mars klockan 17:00 digitalt via Teamslänk på Strukturskisser

Mer information: Strukturskisser

Strukturskiss norr

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: [2022-03-09] Såhär kan Knallelandsområdet utvecklas

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol