Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås Kulturskola

Välkommen till Borås Kulturskola! Vi erbjuder kurser i konstnärliga ämnen som musik, teater, dans, bild & form, foto & film, textil & design och cirkus. Ta del av våra ämnen och kurser under Kursutbud i menyn.

Foto: Anna Sigge

Kulturskolan öppnar sin nya kurskatalog!

Nu är det möjligt att söka till kulturskolans lediga platser. Mer information hittar du i menyn under fliken Ansökan till kulturskolan. Välkommen med din ansökan!

För vårterminen släpper vi lediga restplatser. Inför höstterminen sker ett större elevintag, dessa platser släpps i slutet av vårterminen.

Frågor och svar

I Frågor och svar hittar du de vanligaste frågor och svar som vi får om ansökan, antagning, instrument, avgifter, med mera.

Sportlov med Borås Kulturskola

Under sportlovet finns massor av kreativa aktiviteter på kulturskolan! Från måndag 30 januari hittar du hela programmet i menyn under fliken Sportlov 2023.

Kulturskolans målsättning

  • Kulturskolan engagerar och attraherar barn och unga på deras fria tid genom att erbjuda ett rikt och anpassat kulturutbud.
  • Kulturskolan som mötesplats skapar samhörighet, delaktighet och väcker kulturell nyfikenhet hos barn och unga.
  • Kulturskolan breddar, utmanar och utvecklar barn och ungas uttrycksförmåga så att de kan växa och utvecklas som individer.
Tummen up

Sociala medier

Instagram - Följ oss på @boras_kulturskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tagga gärna dina lektioner med #boraskulturskola !

Text

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Borås Kulturskola

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender