Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Skicka in material till magasinet

Här kan alla som anordnar offentliga aktiviteter eller event på Träffpunkt Simonsland skicka in material för att synas i våra olika kanaler.

Träffpunkt Simonsland tar inte hela ansvaret för marknadsföringen, men kan hjälpa till med följande om ni skickar in ert material via denna sidan:

• Lägga till text om er aktivitet/event i vårt magasin samt våra tryckta veckoblad, i mån av plats.

• Posta ett inlägg om er aktivitet/event på Träffpunkt Simonslands sociala medier. Instagram och Facebook.

• Lägga till ert facebook-event (om ni skapar ett eget) i vår Facebook-kalender.

• Sätta upp er affisch i storlek A4 på vår anslagstavla, i mån av plats.

Innan ni skickar in ert material vill vi att ni korrekturläser texten, samt kontrollerar att aktivitet och lokal finns med i vårt bokningssystem. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kontrollera även att det finns rimligt med utsatt tid för aktiviteten. Om aktiviteten kräver tid till förberedelser och återställning av lokal, bokas tid för detta separat.

OBS! TVn närmast receptionen visar alltid dagens bokningar som en lista. Den andra TVn i foajén används endast till allmän information om huset. Ej för publicering av enskilda aktiviteter. Fråga oss gärna om presskontakter och länkar till lokala Facebook-grupper.

Innan du fyller i formuläret. Titta gärna hur vi presenterar andra aktiviteter och event på våra webbsidor.


Vad heter du som skickar in materialet?Exempelvis: "Hälsoföreläsning" eller "Matlagningskväll". Försök att välja ett så kort namn som möjligt.

Kort inledande text som beskriver aktiviteten. Vi rekommenderar 150 tecken inklusive mellanrum. Om du lägger till mer text, visas inte texten i vårt tryckta program. I kalendern på vår webbplats finns dock utrymme för mer text.

Övrig information om eventet. Hur man anmäler sig? Ska besökaren ta med sig något?

Ange dag och månad.

Mellan vilka tider sker aktiviteten?

Ange bokad lokal.

Är det en återkommande veckoaktivitet som inträffar vid samma datum/tid anger du mellan vilka datum aktiviteten sker: Exempelvis: Tisdagar 8/2 - 31/5. Kl. 11.00-13.00. Om aktiviteten sker vid flera oregelbundna tillfällen anger du datum/tid separat. Förklara så att vi förstår.

Vilka är ni som arrangerar? Exempelvis en förening. Vem är den offentliga avsändaren?

Är det någon entré- eller deltagaravgift? Om inget annat anges utgår vi ifrån att det är kostnadsfritt att deltaga.
3C. Anmälningar: * (obligatorisk)
3C. Anmälningar:

Här kan du ange länkar till er hemsida, e-post eller exempelvis facebook-event.

Alla aktiviteter och event presenteras med bilder i liggande format. Undvik att upprepa information i bilden, såsom datum och tid. Önskvärt format är: 890x510 px, 72 dpi. Genom att ladda upp bilden, ger ni ert samtycke samt garanterar att vi får lov att använda bilden i syfte att marknadsföra aktiviteten på internet och i andra medier.

Beskriv bilden för aktiviteten i ord.

I mån av plats, kan vi skriva ut och sätta upp en affisch på vår anslagstavla. Helst av allt vill vi ha filen som en pdf.
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Skicka in material till magasinet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En dansgrupp på fem personer som dansar Publicerad

  Bli kommunkoreograf i Borås

  Är du koreograf eller danskonstnär? Borås Stad söker nu en eller flera kommunkoreografer, gärna från den samtida street-genren. Projektet genomförs i samverkan ...
 • Ett tänt ljus. Publicerad

  Så uppmärksammas Förintelsens minnesdag i Borås

  Den 27 januari är det den internationella minnesdagen för Förintelsens offer. Då hedras minnet av förintelsens offer med en ljuständningsceremoni på PA Halls te...
 • Ett reflexband på en arm Publicerad

  Hur väl syns du i mörkret?

  Det kan vara svårt att veta hur bra du syns, även om du bär reflexer från topp till tå. Det är viktigt att välja rätt typ av reflex och veta hur du använder den...
Ikon: Kalender

Kalender