Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Öppna ungdomsverksamheter och fritidsgårdar

I Borås finns ett stort antal öppna ungdomsverksamheter och fritidsgårdar för dig mellan 10–18 år. Till oss kan du som ung komma för att träffa vänner, lära känna nya människor, hitta på roliga saker, genomföra egna idéer och utveckla dig själv.

Våra olika lokaler erbjuder aktiviteter för musik, kreativt skapande, lek och sport. Du som ung är med och skapar innehållet i vår verksamhet. Ibland genomför vi resor och på loven kan du alltid delta i olika aktiviteter.

Öppna ungdomsverksamheter och deras öppettider Öppnas i nytt fönster.

Under loven kan du även hitta våra information om våra aktiviteter i kalendern.

Hos oss får det inte förekomma någon alkohol, narkotika, tobak eller doping. Vi jobbar tillsammans med våra besökare för att alla ska känna sig trygga hos oss, kunna delta och vara med och påverka våra aktiviteter.

Gårdskort

För att delta i våra aktiviteter behöver du ett gårdskort. Kortet kostar 25 kronor per termin och är personligt.
Du köper kortet på en av våra fritidsgårdar/ungdomsverksamheter och kan sen använda det för att besöka alla andra i Borås.

För ungas bästa

Borås stad är medlem i olika samverkansorganisationer som stöttar i planering och uppföljning av vår öppna ungdomsverksamhet. Vi samarbetar med andra verksamheter, till exempel skola och bibliotek samt olika föreningar för att skapa en meningsfull fritid för alla unga i Borås.

Vi verkar för att främja social- och personlig utveckling hos unga. Vår personal har som uppgift att stötta och uppmuntra unga att bli aktiva deltagare i vår verksamhet och i samhället. Genom att arbeta med delaktighet och inflytande av unga uppmuntrar vi till jämställdhet, mångfald, kreativitet och engagemang.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna ungdomsverksamheter och fritidsgårdar

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender