Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Öppen ungdomsverksamhet Kristineberg

På Kristineberg finns det flera olika aktiviteter för dig som ung. Här kan du läsa om vad som händer.

Öppen ungdomsverksamheten på Kristineberg har flyttat ut

Öppen ungdomsverksamhet på Kristineberg har flyttat ur lokalerna på Kristinegränd 3 eftersom huset som verksamheten finns i ska rivas och ett nytt ska byggas på samma plats.

Alla verksamheter i huset kommer att flytta. Utflyttningen kommer att genomföras vid olika tillfällen för de olika verksamheterna. Öppna förskolan och biblioteket kommer att vara kvar i huset under vårterminen 2024.

Delar av den öppna ungdomsverksamheten flyttar till Bryggaregatan 14. Under vårterminen kommer vi även att ha aktiviteter på tisdagar i biblioteket. Följande tider kommer att gälla från och med att fritidsgården har stängt:

Kristinebergs bibliotek

Under våren 2024 har vi aktiviteter på tisdagar för barn och unga i alla åldrar, i samverkan med biblioteket. Vi pysslar, bakar, har skapandeverksamhet och annat roligt. Aktiviteterna pågår kl. 14.00-16.00 på tisdagar.

Bryggaregatan 14

På torsdagar och fredagar finns vi på Bryggaregatan 14. Verksamheten riktar sig till dig som är mellan 13-18 år och personal från Öppen ungdomsverksamhet Kristineberg är på plats. Öppen ungdomsverksamhet på Bryggare gatan drivs i samverkan med Kulturföreningen Tåget.

Öppettider:

  • Torsdagar, kl. 15.00-20.00
  • Fredagar, kl. 15.00-20.00
Tummen up

Sociala medier

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Öppen ungdomsverksamhet Kristineberg

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender