Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Företagsluncher

Välkommen till mötesplatsen för dig som driver företag. Vi hoppas du tar möjligheten att delta på någon av årets luncher. Du får möjlighet att träffa många intressanta människor, skapa nya affärsmöjligheter och lyssna på intressanta föredrag. Antal platser är begränsat.

Vi bjuder på lunchen och föredraget, men om du glömmer att avboka i tid debiterar vi 150 kronor (ex moms). Glöm inte att meddela eventuell specialkost.

Anmälan går att göra cirka tre veckor innan företagslunchen.

Företagsluncherna arrangeras av Näringslivsenheten Borås Stad, Almi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Företagarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Svenskt näringsliv Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Det blir inte nu men det blir sedan

I och med rådande omständigheter blir vi tyvärr tvungna att ställa in de kommande luncherna under 2020.

Vi fortsätter att planera Företagsluncherna med mingel och intressanta ämnen och hoppas på att dessa ska kunna genomföras som vanligt inom kort.

Just nu finns inga planerade företagsluncher.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Företagsluncher

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En flygbild över Pulsenområdet i Borås.

  Publicerad den

  Tyck till om Pulsenområdet

  Det pulserar i Pulsenområdet! Det ska byggas bostäder, kontor och mötesplatser och inte minst ska den stora gröna Viskans park gå rakt igenom området. Men innan vi sätter spaden i marken vill vi veta ...
 • Skiss över Borås nya torg vid Västerbrogatan. 

  Publicerad den

  Se så fint Borås nya torg kommer bli!

  För tillfället är området vid gamla Postenhuset en byggarbetsplats. Men håll ut, här växer nämligen ett helt nytt torg fram, granne med Viskan, dränkt i härlig kvällssol och med utsikt över den vackra...


 • Publicerad den

  Creative Innovation - ny ansökningsperiod

  Behöver ditt företag en nystart? En energikick för att sätta nya mål? Perfekt, för nu har ansökan till år två av Creative Innovation öppnat.
Ikon: Kalender

Kalender