Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås kommunkoreograf

Under 2024 får Borås en egen kommunkoreograf!

En kommunkoreograf är en eller flera dansare som under ett år arbetar i en kommun. Projektet är en satsning som genomförs i samarbete mellan Borås Stads kulturförvaltning och Västra Götalandsregionen, Kulturförvaltningen.

I Borås ska kommunkoreograferna arbeta med att etablera nya platser för möten mellan dansen och Borås invånare, med särskilt fokus på unga.

I Borås finns ett stort intresse för dans och kommunkoreograferna blir en del i att ge fler av stadens invånare tillgång till dansupplevelser.

Läs mer om satsningen på kommunkoreografer på Västra Götalandsregionens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utlysning

Just nu går det att ansöka om att bli kommunkoreograf i Borås. Utlysningen finns på Västra Götalandsregionens hemsida och sista ansökningsdag är den 15 februari 2024.

Ansökan till Borås kommunkoreograf 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Borås kommunkoreograf

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En dansgrupp på fem personer som dansar Publicerad

  Bli kommunkoreograf i Borås

  Är du koreograf eller danskonstnär? Borås Stad söker nu en eller flera kommunkoreografer, gärna från den samtida street-genren. Projektet genomförs i samverkan ...
 • Ett tänt ljus. Publicerad

  Så uppmärksammas Förintelsens minnesdag i Borås

  Den 27 januari är det den internationella minnesdagen för Förintelsens offer. Då hedras minnet av förintelsens offer med en ljuständningsceremoni på PA Halls te...
 • Ett reflexband på en arm Publicerad

  Hur väl syns du i mörkret?

  Det kan vara svårt att veta hur bra du syns, även om du bär reflexer från topp till tå. Det är viktigt att välja rätt typ av reflex och veta hur du använder den...
Ikon: Kalender

Kalender