Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Hjälp oss utveckla anhörigstödet i Borås!

Det är viktigt för oss att göra rätt saker! Vi vill gärna få veta från dig vilken typ av anhörigstöd du skulle vilja ha.

Bord och bänkar


Vi är alla olika och våra behov av stöd ser olika ut. För att vi ska kunna planera och erbjuda stöd till dig som anhörig som stämmer med dina behov, vill vi gärna veta vad du tycker och vad du skulle önska.
Finns det några aktiviteter du skulle vilja att vi ordnar? Finns det någon föreläsare du skulle vilja att vi bjöd hit? Eller har du någon annan idé på hur vi skulle kunna vara till hjälp för dig?
Skicka ett mail eller ring oss och berätta om hur du tycker att anhörigstödet i Borås ska se ut! Våra kontaktuppgifter finns längre ner på sidan!

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Hjälp oss utveckla anhörigstödet i Borås!

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Anna Dunér från Göteborgs universitet och Angela Bångsbo från Högskolan i Borås är forskare i projektet med samtalsmattor i äldreomsorgen.

  Samtalsmattor testas i fullskalig studie

  Publicerad

  Vid demenssjukdom kan det vara svårt att fatta egna beslut. Äldreomsorgen i Borås, Marks och Tranemo kommuner deltar i ett forskningsprojekt som drivs av Högsko...
 • Ikoner i form av coronavirus på en rosafärgad bakgrund.

  Förnya ditt skydd mot covid-19

  Publicerad

  Du som är 65 år och äldre, eller minst 18 år och tillhör en riskgrupp, rekommenderas nu att ta en påfyllnadsdos mot covid-19. Även du som är 18 till 64 år och v...
 • Surfplatta

  Stort intresse för att låna surfplattor – anmälan stängd

  Publicerad

  Det var ett stort intresse när anmälan för seniorer att låna en surfplatta idag öppnade. Det fanns ett begränsat antal och nu är alla surfplattor utlånande.
Ikon: Kalender

Kalender