Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Suomi

Anhörigkonsulenterna

Mitt i allt som sker vill vi påminna om att det fortfarande finns ett anhörigstöd för dig! Vi erbjuder telefonstöd och enskilda stödsamtal, men våra grupper, föreläsningar, Må-bra-dagar och caféer är pausade tills vidare. Hör av dig om vi kan vara till hjälp!

Som anhörig är du ett ovärderligt stöd för den som behöver hjälp men ibland kan du behöva råd och stöd själv för att orka hjälpa. Då finns vi här för dig. Borås Stads anhörigkonsulenter erbjuder rekreation, föreläsningar, utbildningar, caféer, grupper, enskilda samtal och mycket annat. Är du anhörig och behöver stöd så hör av dig till oss. Vi har tystnadsplikt och vi dokumenterar inget.

telefon

Ring! Vi vet att den uppkomna situationen kan vara extra påfrestande för anhöriga. Anhörigkonsulent i tjänst når du på telefon: 033-35 59 23.

Webbfika

Vi fikar tillsammans över nätet!
På torsdag den 16/4 kl 14.00 kan du koppla upp dig på nätet och vara med och fika via videosamtal! Klicka på bilden och läs mer!

Stödlinje

Borås Stad startar en stödlinje som riktar sig till personer som är över 70 år och/eller tillhör någon av riskgrupperna för coronaviruset.

Vitsippor

Enskilda stödsamtal
Vill du träffa för ett enskilt samtal är du välkommen att boka en tid! Vi kan ses i vår anhörigcentral eller träffas utomhus.

NKA

Nationellt kompetenscentrum anhöriga (NKA)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har skapat en sida med information och råd relaterat till coronaviruset som kan vara till nytta för dig som anhörig.

LaSSe

LaSSe arbetar med rådgivning till personer med funktions-nedsättningar. Läs mer och hör av dig om du har frågor!


Nationellt Kompetenscentrum Anhörigalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, NKA, arbetar med anhörigfrågor på nationell och internationell nivå.

Du kan också läsa mer på Anhörigas Riksförbunds webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1177 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns kontaktuppgifter till anhörigstödet i övriga kommuner i Västra Götaland.

Vill du bli kontaktad av oss?

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om anhörigstödet i Borås Stad? Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss till dig inom en vecka.

Vill du att vi skickar information via e-post?

Vill du att vi skickar information till dig och berättar om saker som vi arrangerar? Fyll i namn och e-postadress nedan så skickar vi information till dig när något är på gång.L

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Senast ändrad: 2020-04-08 08.30

Ändrad av:

Dela sidan: Anhörigkonsulenterna

g q n C