Meny

Meny

Suomi

Anhörigkonsulenterna

Som anhörig är du ett ovärderligt stöd för den som behöver hjälp men ibland kan du behöva råd och stöd själv för att orka hjälpa. Då finns vi här för dig. Borås Stads anhörigkonsulenter erbjuder rekreation, föreläsningar, utbildningar, caféer, grupper, enskilda samtal och mycket annat. Är du anhörig och behöver stöd så hör av dig till oss. Vi har tystnadsplikt och vi dokumenterar inget.

Sommarblomma

Vi finns på plats hela sommaren! Sommaren är härlig på många sätt men kan också vara en extra kämpig tid för den som är anhörig. Någon av oss finns på plats alla vardagar.

Steg-ett ut

Steg-ett ut
Föräldrautbildning i höst för dig som har barn med funktionsnedsättning på väg ut i vuxenlivet.

Må bra höst

Må-bra-dagar Första måndagen i varje månad är du välkommen att ta del aktiviteter med syftet att ge energi och välbefinnande.

Vobo-grupp

Vägen till plats på vård- och omsorgboende, hur ser den ut för dig som går bredvid? Välkommen till en samtalsgrupp i höst.

Efterlevandegrupp

Har du mist någon i cancer? I höst startar en ny samtalsgrupp i samarbete Med Kraftens Hus.

LaSSe Brukarstödcenter

LaSSe arbetar med rådgivning till personer med funktionsnedsättningar. En dag i månaden kan du träffa dem hos oss.


Nationellt Kompetenscentrum Anhörigalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, NKA, arbetar med anhörigfrågor på nationell och internationell nivå.

Du kan också läsa mer på Anhörigas Riksförbunds webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1177 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns kontaktuppgifter till anhörigstödet i övriga kommuner i Västra Götaland.

Vill du bli kontaktad av oss?

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om anhörigstödet i Borås Stad? Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss till dig inom en vecka.

Vill du att vi skickar information via e-post?

Vill du att vi skickar information till dig och berättar om saker som vi arrangerar? Fyll i namn och e-postadress nedan så skickar vi information till dig när något är på gång.L

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Senast ändrad: 2019-06-26 11.03

Ändrad av:

Dela sidan: Anhörigkonsulenterna

g q n C