Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Anhörigkonsulenterna

Anhörigkonsulenterna finns på plats varje vardag! Vi erbjuder telefonstöd och enskilda stödsamtal och börjar så smått öppna upp för små grupper. Större föreläsningar och Må-bra-dagar är dock fortfarande satta på paus tills vidare. Hör av dig om vi kan vara till hjälp!

Som anhörig är du ett ovärderligt stöd för den som behöver hjälp men ibland kan du behöva råd och stöd själv för att orka hjälpa. Då finns vi här för dig. Är du anhörig och behöver stöd så hör av dig till oss. Vi har tystnadsplikt och vi dokumenterar inget.

telefon

Ring! Vi vet att livet just nu kan vara extra påfrestande för anhöriga. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Runt bordet ikväll

Runt bordet ikväll pratar vi om aktuella ämnen med intressanta människor, och du kan vara med via länk. 6/10 handlar det om besöksförbudet på Vård- och omsorgsboenden och hur det påverkat anhöriga.

Mor- och farföräldrar

Samtalsgrupp för mor- och farföräldrar till barn och ungdomar med NPF.

Astrar

Vi kommer till dig!
Under hösten finns vi på lite olika ställen för att berätta om oss och vad vi kan erbjuda. Se var vi finns här.

Steg-ett ut inställt

På grund av för få anmälda får vi tyvärr ställa in höstens föräldrautbildning Steg-ett ut. Vi återkommer med en ny omgång under 2021.

LaSSe

Har du en funktionsnedsättning och behöver hjälp med t.ex ansökningar, överklaganden eller kontakter med myndigheter kan du få stöd av LaSSe Brukarstödcenter.


Nationellt Kompetenscentrum Anhörigalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, NKA, arbetar med anhörigfrågor på nationell och internationell nivå.

Du kan också läsa mer på Anhörigas Riksförbunds webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1177 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns kontaktuppgifter till anhörigstödet i övriga kommuner i Västra Götaland.

Vill du bli kontaktad av oss?

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om anhörigstödet i Borås Stad? Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss till dig inom en vecka.

Vill du att vi skickar information via e-post?

Vill du att vi skickar information till dig och berättar om saker som vi arrangerar? Fyll i namn och e-postadress nedan så skickar vi information till dig när något är på gång.L

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Senast ändrad: 2020-09-24 16.53

Ändrad av:

Dela sidan: Anhörigkonsulenterna

g q n C