Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Dalsjögårdens förskola

Dalsjögården är en förskola i natursköna Dalsjöfors som erbjuder många rum för lärande. Vi har nära till skog och sjö. Här finns stora välutrustade utegårdar med utmaningar för både små och stora barn.

skogen

Förskolan drivs i nya, fräscha och ändamålsenliga lokaler; här finns experimentrum med möjlighet till vatten- och sandlekar, en ateljé som kittlar kreativiteten och genomtänkta ytor där barn och personal kan lära och utvecklas tillsammans. Förskolan har ett storkök där barnens mat tillagas.​

Förskolan består av sex avdelningar, tre avdelningar för de yngre barnen 1-3 år och tre avdelningar för de äldre barnen 3-5 år. På varje avdelning arbetar tre pedagoger.

Vi har en gemensam värdegrund och är certifierad enligt Grön Flagg då vi arbetar medvetet med hållbar utveckling. Tillsammans och med stor glädje arbetar vi för en pedagogisk omsorg där barnen ska lära, utvecklas och ha roligt.

Alla förskolor inom Borås Stad arbetar utifrån Läroplan för förskolan.

Läroplan för förskola (Lpfö 18)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utvecklingsdagar

Hösten 2020: 21 september, 16 november

L

Sociala medier

Följ oss gärna på Instagram

@dalsjogardensforskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och @dalsjogardenskokhjartatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns på Instagram

Senast ändrad: 2020-06-30 15.35

Ändrad av:

Dela sidan: Dalsjögårdens förskola

g q n C