Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Rångedalagårdens förskola

Rångedalagårdens förskola ligger i en naturskön och inspirerande utemiljö. All mat tillagas i skolans kök. Förskolan har tre avdelningar. Vitsippan har barn mellan 1–2 år och ligger i skolans lokaler. Blåsippan med barn 3–4 år och Prästkragen med barn 4–5 år finns i stora fina lokaler vid Rångedala idrottshall. Avdelningarna har ett nära samarbete i det pedagogiska arbetet.

skogen

Inriktning

På Rångedalagårdens förskola vill vi att alla ska känna sig välkomna och trygga. Dialogen vi för håller en professionell nivå där vi sätter barnet i fokus. Undervisningen utgår ifrån och anpassas efter varje barns behov. Den är variationsrik, lustfylld och utgår från förskolans läroplan. Ledorden för medarbetarna är engagemang och glädje.

Naturen är viktig för oss och den natursköna omgivningen utnyttjas flitigt. Genom att arbeta med miljöfrågor och hållbar utveckling utvecklas värden hos barnen som handlar om att ta hand om varandra och vår miljö.

Under läsåret 2020/2021 kommer vi att ha värdegrunden med inriktning identitet, jämställdhet och digitalisering som prioriterat område i vår verksamhetsplan.

Alla förskolor inom Borås Stad arbetar utifrån Läroplan för förskolan.

Läroplan för förskola (Lpfö 18)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utvecklingsdagar

Hösten 2020: 4 september, 27 november
Våren 2021: 4 januari, 26 mars, 14 juni

L

Sociala medier

Följ oss gärna på Instagram

Följ vår verksamhet i bilder på: @rangedalagardensforskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-08-17 12.57

Ändrad av:

Dela sidan: Rångedalagårdens förskola

g q n C