Meny

Meny

Gässlösa - 2,5 km

Gässlösa elljusspår är ännu inte helt färdigställt, men det går redan idag bra att använda spåret för promenader och löpträning.

Det som återstår är dels det sista ytlagret som kommer att läggas på när marken satt sig ordentligt, troligtvis någon gång i november, och dels uppsättning av belysningen mellan parkeringen och elljusspåret. Tills vidare kommer vi att hålla fotbollsbelysningen tänd för att hålla denna sträcka belyst.

Under hösten kommer vi också att uppföra en grillplats längs elljusspåret samt några bänkar på lämpliga ställen.

Själva rundslingan är ca 2,5 km. Om du hoppar på spåret från Gässlösa idrottsplats så får du lägga till några hundra meter för att ta dig från fotbollsplanerna till starten av spåret. Det går också att hoppa på från djursjukhuset Blå stjärnan eller från lekplatsen i korsningen Skjutbanegatan/Lars Kaggsgatan.

Spåret kommer att ha grusat underlag och är bitvis ganska kuperat. Ett idealiskt motionsspår, alltså!

Klassning: medel
Tillgänglighetsanpassad: Nej

I närheten:

Under år 2018 påbörjar vi också anläggandet av en vandringsled som också den kommer att utgå ifrån Gässlösa idrottplats.

Parkering: Gässlösa idrottsplats, därifrån ca 250 m
Närmaste busshållplats: Svedjegatan, hållplats Dammsvedjan, därifrån ca 300 meter (för att hoppa på eljusspåret vid lekplatsen Skjutbanegatan)

Senast ändrad: 2018-10-19 15.53

Ändrad av:

Dela sidan: Gässlösa - 2,5 km

g q n C