Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Teknikhjälp

Vi i Borås Stad vill möta dig som är seniorer för att synliggöra möjligheter och skapa nyfikenhet kring digitalisering och teknik. 

Vilken senior är du? Är du den som tycker det där med teknik är lite bökigt eller tycker du det är spännande och roligt? Oavsett vilket alternativ du känner igen dig i, så är du viktig för oss!

Enklare IT-hjälp i hemmet

Är du över 65 år och bosatt i Borås Stad? Då kan seniorhälsokonsulent- IT vara något för dig! Seniorhälsokonsulent - IT erbjuder enklare IT-hjälp i hemmet och kan hjälpa till med punktinsatser för att få igång din utrustning.

Enklare IT-hjälp i hemmet

Teknik drop-in och digitala teknikträffar

Mötesplatser för seniorer ordnar teknik drop-in varje på flera platser vecka. Där kan du få hjälp eller stöd med lättare problem gällande din surfplatta, telefon eller laptop.

Mötesplatser för seniorer ordnar också digitala teknikträffar. Varje vecka tas ett nytt ämne inom den digitala världen upp.

I Seniorkalendern kan du se var och när det ordnas teknik drop-in och digitala teknikträffar.

Digitalt stöd

Digitalt stöd innebär att du får praktisk vägledning i olika tjänster och användningsområden för digital teknik. Det kan till exempel vara att göra inköp online eller att hålla sociala kontakter med hjälp av digital teknik. Du får baskunskap om, och introduktion i digitaliseringens möjligheter, utformat efter dina behov och förutsättningar.

Digitalt stöd erbjuds till boråsare som har fyllt 75 år. Du måste ansöka om att få digitalt stöd.

Digitalt stöd

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Teknikhjälp

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender