Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Källbäcksryd, Brämhults torg

Borås Pastorat vill bygga och driva ett trygghetsboende med hög kvalitets- och miljöprofil. Trygghetsboendet är tänkt att uppföras på fastigheten intill församlingshemmet i Brämhult på mark som idag ägs av Borås Stad och nyttjas som parkering och återvinningsstation. Trygghetsboendet ska omfatta ca 30 hyreslägenheter, gemensamhetslokaler med restaurang, samt ansluta till det befintliga församlingshemmet där lokaler för samvaro och aktiviteter förläggs.

Projektnamn: Trygghetsboende Brämhults torg
Byggherre: Borås Pastorat
Gäller till och med: 2022-04-30

Projektetet innebär att en ny detaljplan för området kring Brämhults torg behöver tas fram där syftet med den nya detaljplanen förutom att möjliggöra för bostäder är att förbättra flödet mellan butiken, parkeringar, parker och torget i området samt se över trafiklösningar.

Information om framtagandet av den nya detaljplanen Länk till annan webbplats.

Karta över området

Det är för närvarande problem med Boråskartan varför det just nu inte går att visa någon digital kartbild. Vi arbetar med problemet och hoppas snart kunna visa en digital version av kartan igen. Som information om var den aktuella markanvisningen är belägen redovisar vi istället två andra kartor, en översiktlig och en mer detaljerad.

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Källbäcksryd, Brämhults torg

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender