Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

#TBT - Throwback Thursday

Throwback Thursday på Röda Kvarn är vårt egna visningskoncept med kultfilm och klassiker för dig som vill återse sin favoritfilm på bio. Eller kanske har du sett den drösvis med gånger på VHS eller LaserDisc och vill få uppleva den på bio med likasinnade för första gången? Här visas både titlar som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta och förtjänar att retro-hyllas med förnyad plats på biorepertoaren.

Visningstider

Ett antal utvalda torsdagar varje vår och höst. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn (med reservation för slutsålt).

Kommande Throwback Thursday visning:

  • Tid:

    Throwback Thursday: Gremlins (1984)
    ”WE’RE BACK!” Skötselråden är enkla: Håll honom borta från starkt ljus. Håll honom borta från vatten. Och vad du än gör, mata honom inte efter midnatt! Den 8 december bjuder vi in till Röda Kvarn för att fira den stundande högtiden med att (åter-)uppleva en av 80-talets mest blasfemiska julfilmer när Joe Dante och Steven Spielbergs ”Gremlins” från 1984 visas på bio igen, nästan på dagen 38 år efter den svenska biopremiären. En slemmigt förtjusande rövarhistoria där ingenting är heligt i en mysryslig monsterfilm proppfull av mörk humor, frikostiga filmreferenser och skyhögt underhållningsvärde.Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Borås Bio Röda kvarn


Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: #TBT - Throwback Thursday

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender